08 Юни 2016, 10:43
Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.
08 Юни 2016, 15:21
penelopa написа:Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.
За теб може да няма нищо общо, но за диагнозата да е важно. Помните ли д-р Хаус как ги изпращаше да ровят по домовете им и ги разпитваха за всичко...
08 Юни 2016, 15:43
Д-р Хаус е уникален, няма друг като него

. Не могат да му стъпят и на малкия пръст.
08 Юни 2016, 16:53
Doktoricata написа:penelopa написа:Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.
За теб може да няма нищо общо, но за диагнозата да е важно. Помните ли д-р Хаус как ги изпращаше да ровят по домовете им и ги разпитваха за всичко...

Е то тва си е филм, изпращал ги той :) Дали има такъв лекар, на който му дреме поне на половина? НЕ мисял.. :)
09 Юни 2016, 10:17
Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?!
09 Юни 2016, 10:31
Rali_hr написа:Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?!

от колко време ти е това усещане? може и да е от стрес, но може и да има някакво възпаление.
лекувала ли си някога през годините бактериална вагиноза?
09 Юни 2016, 12:54
annamaria написа:Rali_hr написа:Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?!

от колко време ти е това усещане? може и да е от стрес, но може и да има някакво възпаление.
лекувала ли си някога през годините бактериална вагиноза?
Никога не съм се лекувала от гинекологични проблеми. Но явно ще трябва да ходя да търся и там причината. В кръвни изследвания ми показва възпаление, но от къде - неясно.
10 Юни 2016, 10:25
Rali_hr , защото при мен проблемите бяха от недоизлекувана стара инфекция, за която не подозирах. тогава гинеколожката ми не я улови, но венеролога назначи друго изследване и установи от къде идва проблема.
10 Юни 2016, 15:17
Rali_hr, направи си пълна микробиология с антибиограма, веднага ще се хване къде е инфекцията.
10 Юни 2016, 17:17
Lisandra написа:Rali_hr, направи си пълна микробиология с антибиограма, веднага ще се хване къде е инфекцията.
Toва изследване с кръвна картина ли се прави, или как? Т.е. кръвна картина, но по-ъпгрейтвана? :) много съм невежа в тези неща...