21 Сеп 2016, 16:21
niya_mazova написа:На теория всичко си знаем, но като питаш някой интелигентен и разумен човек защо не е взел необходимите мерки, не може да ти отговори.
26 Сеп 2016, 09:45
Lisandra написа:niya_mazova написа:На теория всичко си знаем, но като питаш някой интелигентен и разумен човек защо не е взел необходимите мерки, не може да ти отговори.
Аз имам друго тълкование, според мен защото не сме възпитани в сексуална и здравословна култура. Все още разговора по тези теми е табу в семейството. Децата са още малки, не е времето сега, дрън-дрън, времето идва когато каруцата се е обърнала.
26 Сеп 2016, 10:34
26 Сеп 2016, 14:25
tinkerbell написа:red_eyes написа:Моята приятелка едва я накарах да отиде! С нейните билки само се замаскираше положението, мислеше, че го е решила, но като ги спреше, се появяваше отново течението. Като видя, че няма да стане така, съгласи се. Наистина някой път сами си предизвикваме усложненията и неприятностите.
И какво се оказа, надявам се нищо сериозно?
То хубаво е пробвала с билки, ама щом от първия път не е изчезнал проблема, веднага е трябвало да иде на доктор.
26 Сеп 2016, 17:54
red_eyes написа:tinkerbell написа:red_eyes написа:Моята приятелка едва я накарах да отиде! С нейните билки само се замаскираше положението, мислеше, че го е решила, но като ги спреше, се появяваше отново течението. Като видя, че няма да стане така, съгласи се. Наистина някой път сами си предизвикваме усложненията и неприятностите.
И какво се оказа, надявам се нищо сериозно?
То хубаво е пробвала с билки, ама щом от първия път не е изчезнал проблема, веднага е трябвало да иде на доктор.
Оказа се, че заради манията си да е изрядна и честото правене на промивки си е променила нормалната киселинност на влагалището и затова течението е било реакция на всичко това. Изненадах се, но това беше обяснението.
27 Сеп 2016, 09:59
red_eyes написа: Оказа се, че заради манията си да е изрядна и честото правене на промивки си е променила нормалната киселинност на влагалището и затова течението е било реакция на всичко това. Изненадах се, но това беше обяснението.
27 Сеп 2016, 10:15
27 Сеп 2016, 11:08
Rali_hr написа:Аз да си призняая никога не бих си направила каквато и да е била промивка...
29 Сеп 2016, 16:45
04 Окт 2016, 13:50