Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
16 Ное 2016, 10:46
Знае ли човек, сега имам едно познато дете в 1 клас, баща му каза, че разнася вкъщи кашкавали, домати, ... :) от де ги взема.. не знам, но домата го видях, вчера заедно го взехме от училище и леко беше наранен и малко почернял. Та, екстра качество.
16 Ное 2016, 11:15
Не ми е ясно, какво ядат децата, даже няма практика да се изкарва менюто им, както се прави в детските градини.
16 Ное 2016, 14:35
Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.
16 Ное 2016, 16:30
ivoblinc написа:Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.
Да, наистина ще е добре, ако го има менюто, само че го няма, даже май никой не го изисква.
16 Ное 2016, 17:57
Pipilota написа:ivoblinc написа:Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.
Да, наистина ще е добре, ако го има менюто, само че го няма, даже май никой не го изисква.

Не са го направили на въпрос родителите, иначе какво пречи да го лепнат на вратите. Има още много какво да се желае за храната.
17 Ное 2016, 16:28
Родителите толкова се и интересуват, па и ккато видиш на вратата да пише сандвич, да не да знаеш сандвича с какво е. Разбрах, че на нашите в стола им дават (на по-малките де), за закуска филия с кебапче.
24 Ное 2016, 00:11
Локумът написа:Родителите толкова се и интересуват, па и ккато видиш на вратата да пише сандвич, да не да знаеш сандвича с какво е. Разбрах, че на нашите в стола им дават (на по-малките де), за закуска филия с кебапче.

Филия с кебапче ли!
Май няма нужда да коментирам, това отговаря на въпроса.
20 Дек 2016, 16:55
И на мен ми е странно, па и къв хахо ще си да си пращаш голямото дете да ти го дондуркат..
21 Дек 2016, 12:10
Големите деца вече и тях ги е срам да ги дондуркат и се оправят сами

. В училище купуват от съседните лавки каквото намерят и си решават проблема. Сигурно няма и да се приберат вкъщи да обядват, а ще хайманосват някъде навън

.
21 Дек 2016, 12:28
Нормално е големите да не искат да се занимават с тях! Щерка ми сега е в 8 клас, не иска и дума да става за занимални от както беше в 2 клас, просто каза, че е голяма, а по-голямо дете е смешно вече. Все пак децата трябва да се научат и на отговорност и на организация.
Относно храненето, често си купуваше щерка ми, сега със сина ми не го позволявам. В момента каката изкарва до обяд на кисело мляко, като закусва вкъщи и отново обядва у нас, вече мисли за фигурата си,която се понаруши, докато ходеше по лавката все! Носи си и сандвичи. Синът ми все кара на сандвичи, нещо храната в училище не му харесва всеки път.