Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли, че се подобри храната в училище?

16 Ное 2016, 10:46

Знае ли човек, сега имам едно познато дете в 1 клас, баща му каза, че разнася вкъщи кашкавали, домати, ... :) от де ги взема.. не знам, но домата го видях, вчера заедно го взехме от училище и леко беше наранен и малко почернял. Та, екстра качество. :mrgreen:

16 Ное 2016, 11:15

Не ми е ясно, какво ядат децата, даже няма практика да се изкарва менюто им, както се прави в детските градини. :roll:

16 Ное 2016, 14:35

Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.

16 Ное 2016, 16:30

ivoblinc написа:Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.

Да, наистина ще е добре, ако го има менюто, само че го няма, даже май никой не го изисква. :roll:

16 Ное 2016, 17:57

Pipilota написа:
ivoblinc написа:Това ще е добра практика да се изкарва менюто, особено за учениците от 1 до 4 клас.

Да, наистина ще е добре, ако го има менюто, само че го няма, даже май никой не го изисква. :roll:

Не са го направили на въпрос родителите, иначе какво пречи да го лепнат на вратите. Има още много какво да се желае за храната.

17 Ное 2016, 16:28

Родителите толкова се и интересуват, па и ккато видиш на вратата да пише сандвич, да не да знаеш сандвича с какво е. Разбрах, че на нашите в стола им дават (на по-малките де), за закуска филия с кебапче. :shock:

24 Ное 2016, 00:11

Локумът написа:Родителите толкова се и интересуват, па и ккато видиш на вратата да пише сандвич, да не да знаеш сандвича с какво е. Разбрах, че на нашите в стола им дават (на по-малките де), за закуска филия с кебапче. :shock:

Филия с кебапче ли! :shock: :shock: :shock:
Май няма нужда да коментирам, това отговаря на въпроса.

Re: Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

20 Дек 2016, 16:55

И на мен ми е странно, па и къв хахо ще си да си пращаш голямото дете да ти го дондуркат..

21 Дек 2016, 12:10

Големите деца вече и тях ги е срам да ги дондуркат и се оправят сами :grin: . В училище купуват от съседните лавки каквото намерят и си решават проблема. Сигурно няма и да се приберат вкъщи да обядват, а ще хайманосват някъде навън :mrgreen: .

21 Дек 2016, 12:28

Нормално е големите да не искат да се занимават с тях! Щерка ми сега е в 8 клас, не иска и дума да става за занимални от както беше в 2 клас, просто каза, че е голяма, а по-голямо дете е смешно вече. Все пак децата трябва да се научат и на отговорност и на организация.
Относно храненето, често си купуваше щерка ми, сега със сина ми не го позволявам. В момента каката изкарва до обяд на кисело мляко, като закусва вкъщи и отново обядва у нас, вече мисли за фигурата си,която се понаруши, докато ходеше по лавката все! Носи си и сандвичи. Синът ми все кара на сандвичи, нещо храната в училище не му харесва всеки път.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34