Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви кутии за храна използвате за офиса и училище?

27 Яну 2017, 10:01

irka написа:Аз обикновено слагам само един вид ядене, не ми се налага да ползвам кутия с разделения. Да има там нещо за ядене, пък вкъщи ще си угаждам :smile: .

Еее, не е така, особено пък за децата, трябва да им е приятно да се хранят! Когато храната им изглежда добре, по-малко се изкушават да вземат нещо от лафката!

27 Яну 2017, 10:58

И на децата трябва да е приятно, и на нас трябва да ни е приятно. Ние да не сме за изхвърляне вече като сме възрастни :mrgreen: ? И на нас ще ни е приятно да ни е шарено, подредено и вкусно.

27 Яну 2017, 11:28

З амен е много важно как ми изглежда храната на работа, в къщи сякаш не държа толкова, защото се прибирам умряла от глад и ям каквото сваря, та и често даже не си сервирам, но на работа обичам да отделя време и да ми е приятно сложено всичко, затова и аз също търся кутия с преграда. Разгледах на Икея и ми харесаха, но доставката е колкото едната кутия, затова ми е безсмислено един вид да я купувам онлайн, ще чакам някой познат да може да ми вземе и изпрати. tupaware имат хубави кутии, подходящи, но не ми харесва това, че се слагат една в друга, ако сложа ориз, а в същото време отстрани краставички, то ориза ще се търкаля под друга кутийка, не ми изглежда добре. :roll:
А чантичка за храната е абсурд за мен, все пак малкия яде веднъж в училище, трябва да му е удобно, не е храната му за целия ден, слага я в раницата и я вади следобед от чантата. :roll:

01 Фев 2017, 16:46

Една в друга кутии и аз не си представям как ще стане с храната. Има кутии, които отделенията им са много малки и се получава малко за едно нещо е голямо, за друго е малко.

Re: Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

08 Мар 2017, 16:36

За достатъчна,д аже е и прпедостатъчна, децата ни прекаляват с яденето на тесто, започват деня с някоя баничка, купена от мама, после имат закуска в училище, която е някаква филия, на обяд следва ястия, отново гарнирани с хляб, за следобеда мама е пратила вафла и кроасан. :roll:

Re: Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

08 Мар 2017, 17:18

И аз мисля, че ядаат много тестени храни, всеки ден минавам покрай едно училище до нас и там децата си хапват толкова сериозно банички рано сутринта, имат така големи кореми, не знам как може родителите им да го позволяват това нещо? А в училище те хапват отново филийки или кифлички и подобни неща.

Re: Срамувате ли се да си носите обяд на училище?

24 Мар 2017, 16:28

И родителите вече обръщат внимание на храненето на децата и не се гледа като на извънземни на тези, които си носят домашна храна ;)

28 Мар 2017, 14:19

Вече много деца си носят обяд в училище, всеки избира как и с какво да се храни, ако се говори на децата колко е важно да се хранят полезно и пълноценно няма да пропускат вкусния обяд, само и само да направят някакво грешно измислено впечатление на хора, които често дори не си струва да бъдат впечатлявани.

06 Апр 2017, 12:30

никой от класа ми не си носи обяд в училище и аз също не го правя, би ме било срам да изкарам там пържените кюфтетаот вкъщи да ги яда на чина, някои път си нося сандвич но е рядко, ако много ми се е ядял точно такъв а няма от къде да си купя.

Re: Вярвате ли, че се подобри храната в училище?

02 Май 2017, 10:21

И мен ме притеснява това, което се случва в училищата. Какво ядат децата? Знам, че им дават развалени плодове, кашкавал с годност по 2-3 години... това нормално ли е? Какво друго ядат децата?
А храната, която е в стола каква е?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34