Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
23 Мар 2015, 17:41
Ако се постараеш да изглежда обяда добре на дъщеря ти тя със сигурност съвсем скоро ще започне да участва в приготвянето му! Защо не предложите в училище, учителите да направят предложение за една седмица всеки да си носи от вкъщи храна, за да видят дали ще се чувстват по-добре, а който прецени нека да продължи и да има разни идеи за поощряване, тип лепенка на табло за най-здравословен ученик или нещо подобно. Ще се приеме еднакво добре и от учители и от родителите, всички обичат подобни експерименти.
24 Мар 2015, 16:29
Аз много харесвам такива идеи, да се носят вкусни правилно подредени неща на училище, че и на работа дори. Много обичам да си нося храна на работа, гледам да си нося различни неща, да имам и за следобед дори.
24 Мар 2015, 18:14
Никога не съм носила храна на училище, нито на работа, а и не бих си носила. Как ще си изкарам яденето и ще го ям пред хората, естествено, че ще ме е срам!
29 Апр 2015, 14:08
Защо не им приготвяте цяла кутия, да имат да хапват разнообразни неща при всяко огладняване? Ядки, ако са малко гладни, плод преди да дойде време за обяд и т.н.
29 Апр 2015, 14:25
Ако винаги изпращате храна на детето на училище, то ще има навици! Няма как да бъдете сигурно, дори и да не му давате пари, то друго може да го почерпи, по-добре да има възможност да си купи, ако иска, отколкото да намразва обяда си!
18 Май 2015, 13:22
kauda написа:Ако се постараеш да изглежда обяда добре на дъщеря ти тя със сигурност съвсем скоро ще започне да участва в приготвянето му! Защо не предложите в училище, учителите да направят предложение за една седмица всеки да си носи от вкъщи храна, за да видят дали ще се чувстват по-добре, а който прецени нека да продължи и да има разни идеи за поощряване, тип лепенка на табло за най-здравословен ученик или нещо подобно. Ще се приеме еднакво добре и от учители и от родителите, всички обичат подобни експерименти.

Това е добра идея, но малко хора ще се съгласят и ще искат да участват, в повечето случаи родителите дават пари, защото ги мързи да приготвят разнообразен обяд.
26 Май 2015, 09:56
Malina написа:Ако винаги изпращате храна на детето на училище, то ще има навици! Няма как да бъдете сигурно, дори и да не му давате пари, то друго може да го почерпи, по-добре да има възможност да си купи, ако иска, отколкото да намразва обяда си!
Наистина май е по-добре да има някакви пари и ако прецени да си хапва с тях.
26 Май 2015, 10:24
Аз не бих се притеснявала какво яде, достатъчно е да е нахранен.
26 Май 2015, 10:51
Mon_ton написа:Аз много харесвам такива идеи, да се носят вкусни правилно подредени неща на училище, че и на работа дори. Много обичам да си нося храна на работа, гледам да си нося различни неща, да имам и за следобед дори.
Да и аз гледам да си нося храна на работа, защото не ми харесва какво се продава на близо, а и излиза много скъпо, което е ненужен разход просто.
26 Май 2015, 11:50
Няма какво да ви пука, аз си нося храна дори и сега на работа, едно, че ми е по-вкусно, второ, че е и по-разнообразно, трето, че не остава излишна храна вкъщи, четвърто е без пари, щото така или иначе е сготвено.