12 Мар 2016, 01:46
rabotnata pchela написа:Абе не е така, ти правиш всичко възможно това дете да има нормален живот и да успее и най-накрая с цялата си наглост ще тръгне след няква повлекана. Оставяш го да се спазсява след 12 клас, като е толкова влюбен, после като му опре яйцето до г*зъ да дойде да се сеща! Нечестно е спрямо родителите!

Защо момичето да е повлекана? Момчето като че ли е светец..Имам чувството, че всички мъжки майки имат такова мнение за снахите си/приятелките на синовете си и която и да е, ако ще и най-доброто момиче на света, все ще й намерят кусури и няма да я искат без значение дали синът им е на 17, 27 или 37..За мен това е чист егоизъм и майчина ревност. Оставете децата да си живеят живота щом се обичат..Като че ли вие не сте били на тези години и не сте се влюбвали.
12 Мар 2016, 11:36
Аз съм се влюбвала разбира се на тези години. Даже си спомням ясно, че когато аз бях на 15 и още ми беше все тая, гаджето ми беше в 11 клас. Подкрепях го изключително много, за да учи и да успее в живота, не му предлагах само да се въргаляме в чаршафите и да теглим по една нашенска на всички наоколо, понеже живота в лесен - айфон от мама и секс с който падне. Имам дъщеря на 10 години и не бих позволила да проваля живота на някой, или собствения си, защото била влюбена. Едно е да си влюбен, съвсем друго безотговорен!
23 Мар 2016, 12:58
Тва сега вече са откачени истории. Всеки сам си кове съдбата, а и вече всеки идиот го вземат в университет, така че спокойно ще може да изчакаш да се находи и да си мисли за великия любовен живот. :)
23 Мар 2016, 14:40
То лесно се говори така отстрани, но нещата се променят, ако твоята къща гори!

Трудно се изтрайва да не се намесиш, когато знаеш, че става въпрос за детето ти.
23 Мар 2016, 15:48
zagrijena написа:То лесно се говори така отстрани, но нещата се променят, ако твоята къща гори!

Трудно се изтрайва да не се намесиш, когато знаеш, че става въпрос за детето ти.
Няма какво да се направи, децата растат и имат своите преживявания и желания и е трудно да ги спреш и да се справиш с тях.
24 Мар 2016, 13:36
Човек не знае какъв ще му е късмета, може пък с това момиче да изградят хубав живот заедно. Ще стане това, което е писано

.
10 Юни 2016, 11:47
klara написа:Човек не знае какъв ще му е късмета, може пък с това момиче да изградят хубав живот заедно. Ще стане това, което е писано

.
Но пък няма да е никак умен и разумен живот. Просто днешните младежи живеят с мисълта, че имат всичко и че пари се изкарват лесно. Ей така и бам = хилядарка. :) Само че никак не е лесно..
10 Юни 2016, 12:15
Това, че са млади и се свързват толкова рано, не означава, че ще живеят в мизерия и ще имат трагичен живот. Да, в началото ще им е трудно и тежко, но след години може да успеят да изградят доходоносен бизнес, да постигнат много неща именно защото са заедно и са работили това да стане. От тях си зависи.