Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
19 Окт 2011, 14:14
сиско написа:на нас ни помагаше едно гелче - Мундисал гел, но го поръчвахме от Гърция, там струва около 2 евро. Ако можеш поръчай си го
едва ли ще имам възможност да го направя, а и то докато пристигне ще й изникнат зъбките.
27 Окт 2011, 14:52
На седем месеца излязоха първите два долни зъба, не съм давала нищо за облекчаване тъй като нямаше много проблеми. Но сега с кътниците голям зор видяхме- стана нервна , разстройство, възпалени уши и гърло. Изписаха ни едно хомеопатично линка е премахнат от Администратора. Давах го 3 пъти на ден по 5 броя. Успокои се детето, започна да спи по-добре и да се храни. Спорен обаче беше въпроса колко време да го давам, четох по форумите и само противоречиви мнения. Аз дадох една опаковка и го спрях. Иначе на година и 4 месеца има 10 зъба.
10 Ное 2011, 19:11
на моето дете първите два зъба (защото излязоха на веднъж) беше на 5 месеца, общо взето не сме имали проблеми
14 Ное 2011, 12:40
Дентокид!хомеопатични малки хапченца! Помогнаха ни много!
05 Мар 2012, 12:17
какво ви е мнението за Дентокинд?
14 Мар 2012, 09:57
Здравейте, момичета
И аз да споделя нашите премеждия покрай никненето на зъбките

То общо взето нито от колики се отървахме, нито от болезнено никнене на зъбки

В началото ме посъветваха да мажа венчетата с калгел, но на видях много голям ефект - за момента я успокояваше и после пак. След това педиатърката ми препоръча
ДЕНТОКИНД табл. * 150 DHU-ARZNEIMITTEL и горе-долу закрепихме положението. Общо взето нещата се успокояват, след като изникнат всички зъбки

Иначе съм й слагала залъгалките в хладилника и после съм й ги давала да дъвче - студеното облекчава болката и бебчето се успокоява за известно време.
23 Мар 2012, 16:54
При всяко бебче е различно, мисля. Нашето първо зъбче проби в 6-ия месец, а бебешока на една приятелка на 1 годинка нямаше нито едно
21 Юни 2012, 12:53
NA6ETO PARWO DOLNO ZAB4E IZNIKNA NA 4ETIRI MESECA I POLOVINA,BE6E GOLQMO MA4ENIE TOKATO IZNIKNE

I NIE IZPOLZWAHME GALGEL DEISTWA6EI BEZOTKAZNO. DOKATO Q NAMAJEH I SLED 5 MIN MAKSIMUM SE USPOKOQWA6E I ZASOIWA6E. DOBRE4E GO IMA GALGEL
21 Юни 2012, 13:19
Аз съм по-доволна от GENGIGEL baby, въпреки че и той не облекчава за дълго време. За мен той е по-добър от Калгел, а и Калгела трудно го намирах по аптеките - по едно време направо беше изчезнал.

- Gengigel_baby.jpeg (5.66 KiB) Прегледано 667 пъти
06 Яну 2013, 02:47
Първите две зъбчета на детето ми се появиха едновременно и то беше точно на 5 месеца и 10 дни, сладки спомени.