Добави отговор

Re: Колко дни закъснение на цикъла е притеснително?

17 Авг 2016, 12:29

Закъснява ми малко, в рамките на 3-4 дни не повече. :) не съм имала случаи, в които да не ми идва по седмица или две и чак тогава. :roll: Обаче май е най-добре наистина да се консултирам с лекар, но чак след месец мога да отида, сега ми е напълно невъзможно. Ще чакам и тоя месец, за да мога да говоря с точни дни на лекаря. ;)

18 Авг 2016, 13:32

Такова закъснение от 3-4 дни не е притеснително според мен. Моят цикъл никога не е идвал точно на датата, винаги е избързвал или закъснявал с ден, два или три. Дори се е случвало и два пъти в месеца да ми дойде. А не съм имала проблеми. Всичко влияе, дори и климатичните промени.

18 Авг 2016, 15:23

Аз също не бих се притеснявала излишно, но ако ти не се чувстваш добре за свое успокоение можеш да посетиш лекар. Диети, промени, всякакви стресови ситуации за организма, които за теб дори не ти изглеждат като стрес, могат да повлияят.

19 Авг 2016, 11:00

Диетата явно е била голям стрес за организма ти и се е ошашкал. Дай му време да се възстанови и предполагам, че цикълът ще си възвърне предишния ритъм. Ако започне да прескача месеци, тогава нещата са сериозни. Не знам на колко години си, но при всяка жена е индивидуален цикълът и затова слагат по-широки граници, когато говорят за времетраенето му.

19 Авг 2016, 11:21

И асз си мисля, че най-вероятно е заради стресът, който преживява организма ти, ако постоянно си на диети, които не ти дават резултати, или обратното - сваляш килограми и т.н. трябва да се вслушваш добре в тялото си и поетапно да помислиш кога си се чувствала най-добре и то ва без да влияе на цикъла. Но задължително се консултирай с лекар, за да изключиш някакви проблеми! :)

19 Авг 2016, 12:17

на мен ми закъснява с по седмица или ми идва с толкова по-рано изобшто не се притснявай няма нищо страшно, всеки организам е различен и ти се отразява всеи месец по тазли4ен начин няма нищо притеснително в това, че тоя месец не ти идва, нали се появява. а и ако те боли корема зна4и имаш оволация и няма защо да се тревожиш 4е нещо не ти е наред

19 Авг 2016, 12:55

Всяко отклонение в менструацията трябва да се взема под внимание, особено ако продължава по-дълго време, и има някаква нова цикличност, която е изменана от обичайното. При теб е така, явно. По-добре да се консултираш и да ти е мирна главата:)

Re: Притеснително ли е скъсяването на месечния цикъл?

14 Окт 2016, 16:20

Един път ако се случи, не е нещо притеснително. На всяка жена й е идвал такъв момент. Но ако всеки месец се наблюдават някакви промени и постоянно скъсяване, задължително преглед. Аз мислех, че не скъсяването, а по-рядкото идване на неразположението е признак за настъпване на менопаузата.

Как да намаля обилен цикъл?

21 Окт 2016, 14:47

Момичета, помагайте, как се справяте с обилния цикъл? На всяка се е случвало да има по-силен цикъл и ето, че дойде и моя ред, направо не смея да излезна от нас, как се справяте с по-силния цикъл? Имате ли някакви хитрости, знам, че някои билки могат да помогнат за целия дискомфорт и да намалят цикъла, но не съм сигурна кои точно за подходящи. Някоя от вас справяла ли се е с подобен проблем? :?:

Re: Как да намаля обилен цикъл?

21 Окт 2016, 14:56

Моят е винаги обилен, откакто ми се появи. Никога не съм пила билки или други неща. Ползвам дебели превръзки и подлагам допълнително някой път и криво-ляво избутвам. Много ми е притеснено през този период, защото все се оглеждам и попипвам дали не съм се изцапала. Често сменяне на материалите и тава е :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13