Добави отговор

Re: Как да намаля обилен цикъл?

21 Окт 2016, 15:19

Витамин C спомага за намаляването на цикъла. Обикновено и аз имам някой друг по-силен ден (втори) и бързо преминава цялото това неразположение. Аз съм пила чай от бял равнец и сякаш имаше ефект! Ако положението е сериозно и имаш някои кръвоизлив е най-добре да се консултираш с лекар.

21 Окт 2016, 16:01

Чувала съм, че многото витамин C (на хапчета обаче) може дори да го пресече.

21 Окт 2016, 16:03

Опсно е да с епият големи количества витамин С, а за да има добър ефект трябва наистина да се изпие доста..

21 Окт 2016, 17:10

Здравейте,

За да намалите обилността на цикъла може да приемате сутрин и вечер по половин таблетка витамин Ц и сендостен калции. Друго което също има регулиране е да се пие по време на цикъла по 1 чаша чай от листа от дива ягода - това действа също кръвоспиращо и намаляващо обилността на цикъла

23 Окт 2016, 19:32

Аз също имам обилен цикъл.Използвам ампули витамин С -500,по 1 на ден,първите два или три дни.При мен ефект има.Пробвала съм и с таблетки ,но не се получава.

09 Ное 2016, 12:23

Аз всеки ден пия по две хапчета витамин С и когато съм неразположена, не намирам разлика в обилността на цикъла. Тече ми първите два дни силно, както винаги си е било.

Re: Колко дни закъснение на цикъла е притеснително?

09 Ное 2016, 22:36

Неидването на цикъла със седмици или неспирането му дълго време са доста притеснителни и причината трябва да я установи гинеколог, защото може да е най-различна.

10 Ное 2016, 10:18

Ако едната до другата менструация има 40 дена разлика, то това вече е много, около 25-35 дни са нормални периоди. Отгоре на всичкото, сексуалните периоди се влияят и от това колко често правиш секс, ако се случва рядко, организма естествено разрежда менструалните периоди.

11 Ное 2016, 12:57

Pipilota написа:Ако едната до другата менструация има 40 дена разлика, то това вече е много, около 25-35 дни са нормални периоди. Отгоре на всичкото, сексуалните периоди се влияят и от това колко често правиш секс, ако се случва рядко, организма естествено разрежда менструалните периоди.

тя и менопауза така се "лекува" с активен сексуален живот, може да се намали забавянето на някои процеси в тялото.

11 Ное 2016, 14:45

И все пак , според лекарите до около 40 дена няма причини за притеснение, но след това може да има за какво да се тревожим. Аз също съм забелязала, че след не особено активен сексуален живот, цикъла ми се променя с ден- два.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13