Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направя суши?

14 Юли 2016, 10:10

Уасабито май не е толкова люто, колкото маринования джинджифил :lol: .

22 Авг 2016, 16:45

viking написа:Уасабито май не е толкова люто, колкото маринования джинджифил :lol: .

Точно обратното е, уасабито е много люто, а джинджифила е по-нежен. :)

22 Авг 2016, 16:50

kauda написа:
viking написа:Уасабито май не е толкова люто, колкото маринования джинджифил :lol: .

Точно обратното е, уасабито е много люто, а джинджифила е по-нежен. :)

Аз веднъж опитах уасаби и или не е било истинско, или аз издържам много, защото не ми се стори толкова люто :shock: . Джинджифилът определено ми е по-гаден. Едно домашно суши за мен ще е идеално, ако е без подобни екстри като уасаби, маринован джиндифил и разните странни сосове. Соев сос май е достатъчен :smile: . Сурова риба по ще понеса :lol: .

23 Авг 2016, 15:06

Явно не си попаднала на уасаби, от него ти пламват ушите. Маринования джинджифил, дори се води по-лек на вкус и по-нежен, отколкото суровия, уасабито няма пипане. :lol: Пробвай някой път с по-истинско уасаби, мисля, че с по-високо качество може да си търсиш в Лидл. :)

23 Авг 2016, 16:04

аз вкъщи си направя суши с най-необходимите продукти, които да ми дадат вкуса, че ям суши и друго не добавям. Корите, ориз, соев сос, даже не всеки път го приготвям с риба.

24 Авг 2016, 10:10

Не е само ориза и норито в сушито. Най-важното, за да стане ориза вкусен е важно да бъде овкусен правилно. И то не със соев сос, а с оризов оцет, както и захар. Съотношеноето е такова: 1 чаша ориз, 6 лъжици оцет, 3 лъжици захар и лъжица сол. :) Това вече се използва за сушито, А не ориз , в който сте разбъркали соев сос, по нашите предсатви Унисос на Маги. :lol:

24 Авг 2016, 10:22

Това важи за всяко ястие, не само за сушито - да го правиш както трябва, а не през пръсти и с каквото ти падне, пък каквото се получи :smile:. Както казват, табиетлийската трябва да се подхожда :wink: . Така удоволствието като го ядеш е по-голямо.

Re: Парче суши = четири филии хляб

07 Дек 2016, 13:40

Начи тва не ми е ясно как са го изчислили,... 10 филии хляб направо. При положение, че сушито има в състава си супер полезни неща, има супер малко ориз и т.н., надали е по-калорично от сърми, тъй че не ми се вярва. Аз ще ям суши, някой да яде по 4 филии за сметка на това и след месец да се претеглим. :mrgreen:

13 Дек 2016, 15:23

На никакви експерти не вярвам. Пък и да не би всеки ден да се яде суши :lol: , то ще се разорим при това положение.

13 Дек 2016, 15:45

analizatorka написа:На никакви експерти не вярвам. Пък и да не би всеки ден да се яде суши :lol: , то ще се разорим при това положение.

О, то колкото засища, може и да не ти излезе по-скъпо от обичайно пазаруване за вечеря. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5