Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
14 Май 2014, 15:47
Много се чудя какво ще правя с детето през лятната ваканция!!!

Не мога да си оставам вкъщи, а родителите ми също работят, тези на мъжа ми са извън града, но и те са работещи!
Замислих се за занималня или зелено училище, но целодневните са ужасно скъпи, не зная как ще смогна с всички разходи! Мислих да пробвам да го оставям за половин ден и в следващата половина да го вземам при мен на работа, ама не зная дали ще са въодушевени шефовете ми от това!
Вие измислихте ли вече какво ще правите с детето си през лятната ваканция, дайте предложения, съвети, идеи… каквото се сетите...
14 Май 2014, 15:52
В нашето училище се организира занималня, разбира се платена, но не толкова колкото частните, естествено... разпитай можеш да отиде детето и в друго училище!
14 Май 2014, 17:48
Тези огромни ваканции трябва да се забранят! В целия нормален свят започват на 1 ви септември и завършват средата на юли, но през годината имат много ваканциики за по 2-3 дни, в които им организират екскурзии или децата почиват, а сега-всичко ще забравят, нас ще ни побъркант, изобщо голяма глупост.
16 Май 2014, 11:58
Предполагам, че ще предпочетем сборните групи, но за ученика ще го мислим, предполагам, че ще откачи за една седмица при прабаба си, камо ли за повече време!
28 Ное 2014, 16:55
Хич не е лесно с тези летни ваканции, много е трудно, ние редуваме отпуски, бабите, селото, лагер и т.н. и пак се налага да стои вкъщи!
16 Юни 2015, 13:19
Дъщеря ми завърши 5 клас вчера и сега дойде времето, в което да мислим за ваканцията. Чудя се как можем да я прекараме, така че да не я лишавам от нищо, а и отгоре на всичкото да има време и да преговаря материала, или това е твърде амбициозно?
Как е правилно да прекараме лятната ваканция с децата си? Ясно е, че една седмица ще сме така:

- beach+relax.jpg (41.42 KiB) Прегледано 1239 пъти
но останалото време?
Вие как планирате да прекарате ваканцията, правите ли нещо специално, измисляте ли игри и занимания за децата си?

Дано да ми дадете добри идеи, не искам нито да я оставям да не прави нищо, нито пък да ѝ отнемам цялата почивка.
16 Юни 2015, 13:58
Може да ходите на басейни, запиши я на курс по английски да речем, някакъв спорт - плуване, танци. Може да се измисли нещо подобно. Отделно ако има любимо занимание можеш да я насърчаваш да го прави.
16 Юни 2015, 14:45
Ваня Стойчева написа:Може да ходите на басейни, запиши я на курс по английски да речем, някакъв спорт - плуване, танци. Може да се измисли нещо подобно. Отделно ако има любимо занимание можеш да я насърчаваш да го прави.

Много добра е идеята със спортовете, но е добре да се опиташ да я накараш да чете повече, че на днешните деца това им е проблемът
16 Юни 2015, 14:56
Море, планина, на село, на разходка из парковете, четене на книги, нареждане на пъзели, възможности много. :Р
16 Юни 2015, 15:33
Може да отидете на почивка или на море или на планина, това е задължително, стига да можете да си го позволите. Може да си измислите нещо задължително, което да правите всяка седмица или по-често. Излизайте заедно и си правете снимки :Р