Подозирате ли, че детето ви може би е тормозено в детската градина?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Спокойни ли сте за децата си, докато са на ясла или градина?

Мнениеот Andrey » 01 Дек 2016, 17:02

Тва е, че и саморазправата казват, че е лоша! ама тоя изрод като бие децата.. абе думи нямам. Един ден като дойде времето за ясла няма да си пусна детето,ако трябва на 5 места ще работя за да не се налага да ходи по ясли. Такова насилие няма само там, може би вече като стане на 5 да тръгне в градина да може да каже кво се случва, до тогава по-добре да не ходят.
Аватар
Andrey

Мнениеот веселказасмяна » 02 Дек 2016, 10:13

Snejna написа: Аз в тази ситуация, бих извела детето навън, по-добре да не спи, отколкото да бива бито и обиждано и всички да се разбуждат и страхуват, това не е нормално просто!

Напълно съм съгласна! Когато човек мисли с главата си, винаги може да намери по-нормален, приемлив и подходящ начин за справяне със ситуацията. На явно никой не мисли, важното е да си покажем нервите и да ги излеем на едно беззащитно същество.
веселказасмяна

Мнениеот Kremiliya » 02 Дек 2016, 10:40

Ми и на тях не им е лесно, 2 жени да се грижат за 20 деца, често разлигавени до безобразие. Но и не приемам да ги удрят и обиждат, ам акато знаят, че имат толкова отговорна работа само за чест и слава накрая на месеца, мислите ли, че имат желание и че им се занимава? Не ми се вярва на мене!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mauritius » 02 Дек 2016, 12:06

Ами като не им се занимава, не им харесва и им действа на нервите да не я работят тази работа! Защо да осакатяват децата?
Mauritius

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Дек 2016, 12:27

Mauritius написа:Ами като не им се занимава, не им харесва и им действа на нервите да не я работят тази работа! Защо да осакатяват децата?

Такива въпроси нямат отговор, на теб ако не ти харесва работата и не се чувстваш удовлетворена, ам знаеш, че само тва можеш да правиш, какво , напускаш и гладуваш ли? Хората просто не са мотивирани, те са там за пари, не са там за удоволствие. Разликата е в това, че в техните ръце са човешки животи, които сега се изграждат. Трябва да има много строг контрол и това се случва толкова лесно, наистина трябват камери, като виждаме каква жестокост я има из градините. Не да ми идват после госпожите и да ми пишат във форума, че било неуважение, ама те колко се трудили, ама как много често се грижели повече за децата, отколкото родителите. Това може да е така, но е и факт, че ги пребиват за едното нищо.
А що се отнася до спокойствието, аз винаги съм била спокойно за моето дете в градината, за яслата не мога да кажа, адаптира се бързо, но и много боледува и често отсъства. В градината никога не е имало повишаване на тон и говорена по някакъв особен начин. Веднъж имахме една заместничка, която си позволяваше да им вика малко повече и набързо беше сложена на мястото си.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 02 Дек 2016, 13:31

И мен ме е страх много от лошо отношение, не е нормално децата да се будят нощем, да пищят и да не искат да ходят на градина, да се удрят. Много ме хваща яд, като кажат, че не било от градината, там било спокойно и т.н., а преди да тръгне в тая институция детето си е било напълно нормално и нестресирано. Аз съм решила когато дъщеря ми тръгне на ясла, всеки ден с едно микрофонче, защото друг начин няма. Не искам да тормозят детето ми за глупости и да пищи като побъркано, заради простотиите на учителката. Това, че някоя лелка е системно недоклатена, незначи, че нашите деца трябва да страдат! Не психотест, ами ежедневни проверки трябва да се правят, дори и без сигнал и то наистина изненадващи!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 02 Дек 2016, 14:50

Работя до една детска ясла, да не ви казвам какви викове се чуват от там на обяд... просто е като зверилник.. така че моят съвет е изобщо да не си мълчите.
Аватар
Anka

Мнениеот Локумът » 07 Дек 2016, 13:42

Аз не разбирам, защо родителите търпят тва да се случва с децата им, да се направи един голям протест, да се писне яката, да се сложат срокове от 6 месеца да се поставят камери в яслите и да има софтуер, в който всеки едни момент всеки родител да може да влезе и да види какво се случва, после да се опраят! Всяка градина за 6м. може да си направи сайт в който всяка група да предава онлайн. :!: то вече с фейсбук може , деа мааму! Ама ние сме подай г*З българите, ще седим и ще чакаме някой друг да го направи или ще търпим всичко лошо, само да не развалим кефа на някой.
Аватар
Локумът

Мнениеот Pipilota » 07 Дек 2016, 16:05

наистина и тук липсва нашето граждансако общество! Напълно съм съгласна с Локумът, ако самите ние не изискаме,няма как да стане, става авъпрос за нашите деца, за нашето семейство , за нашето бъдеще. После били важни за нас, важни, но явно не чак толкова много..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Подозирате ли, че детето ви може би е тормозено в детската градина?

Мнениеот silver933 » 21 Фев 2017, 10:47

Явно на никой не му пука и въпреки записите, при нас положението изобщо не се подобри и отписахме детето. От 2 седмици ходи на частна детска градина, отношението е много по-различно и той се чувства супер там.. поредното доказателство, че като плащаш - получаваш по-добро. Ама кому е нужно да даваме по сумати пари.. при положение, че като данъкоплатци би следвало да имаме правото да се възползваме от това, което може да ни предложи държавата, но като кадрите са кофти.. Трябва да избирам между пари и детето ми... :banghead:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети