Mauritius написа:Ами като не им се занимава, не им харесва и им действа на нервите да не я работят тази работа! Защо да осакатяват децата?
Такива въпроси нямат отговор, на теб ако не ти харесва работата и не се чувстваш удовлетворена, ам знаеш, че само тва можеш да правиш, какво , напускаш и гладуваш ли? Хората просто не са мотивирани, те са там за пари, не са там за удоволствие. Разликата е в това, че в техните ръце са човешки животи, които сега се изграждат. Трябва да има много строг контрол и това се случва толкова лесно, наистина трябват камери, като виждаме каква жестокост я има из градините. Не да ми идват после госпожите и да ми пишат във форума, че било неуважение, ама те колко се трудили, ама как много често се грижели повече за децата, отколкото родителите. Това може да е така, но е и факт, че ги пребиват за едното нищо.
А що се отнася до спокойствието, аз винаги съм била спокойно за моето дете в градината, за яслата не мога да кажа, адаптира се бързо, но и много боледува и често отсъства. В градината никога не е имало повишаване на тон и говорена по някакъв особен начин. Веднъж имахме една заместничка, която си позволяваше да им вика малко повече и набързо беше сложена на мястото си.