Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Можем ли да се отървем от комарите без репеленти?

26 Ное 2014, 10:39

Е, ако ядеш чесън се предполага, че няма да си навън,а ще си у дома, където няма комари :lol: :lol:

Re: Природен лек срещу комари

15 Яну 2015, 14:34

Viktor.Ivanov написа:Точно пък от ракията те въобще не бягат, освен ако се напиете така, че да не ви пука. :)

Да, единственото е ако пиеш и ти е все тая ядат ли те или не, аз съм чувала и за оцета, но и от него не бягат. :(

Re: Природен лек срещу комари

16 Яну 2015, 17:15

Snejna написа:
Viktor.Ivanov написа:Точно пък от ракията те въобще не бягат, освен ако се напиете така, че да не ви пука. :)

Да, единственото е ако пиеш и ти е все тая ядат ли те или не, аз съм чувала и за оцета, но и от него не бягат. :(

Оцет не помага, на село съм се мазала, никакъв ефект, нищо не ги гони гадините, а последните години са станали още по-нахални!

27 Яну 2015, 11:38

Комарите според мен просто обичат определени хора! Мен винаги ме хапят комарите и изобщо е кошмарно! Няма спасение, освен с репелент. Какво не съм ползвала, ракия, оцет, пффф ;)

27 Яну 2015, 12:07

Ходила съм с босилек в чантата за да гоня комарите, имаше ефект, слагах си стръкче до мен :lol:

23 Мар 2015, 12:33

Не мога да ги понасям комарите и не вярвам да има начин да се спасим от тях без да използваме купища репеленти! Чувала съм, че лимонена трева и босилек помагат, но не вярвам да се справят по-добре от препаратите. Особено пък навън винаги нося крем против комари и кърлежи!

23 Мар 2015, 14:54

Хапвайте си повече чесън, само че това може да отблъсне не само комарите, ами и хората, но да не ви дреме, важното е, че няма да бъдете нахапани, останалото е лесна работа ;)

23 Мар 2015, 17:26

Докато не позлваш препарат няма как да стане това е моето мнение, хич не се надявай, че с разни билки и отвари няма да те лазят, те толкова са се приспособили, че методите на баба не помагат.

26 Мар 2015, 13:56

Тези нагли комари в наши дни не мисля, че има нещо, което може да ги изплаши, не вярвам, че някакви билки биха помогнали в борбата с комарите.

26 Мар 2015, 15:08

Elica написа:Тези нагли комари в наши дни не мисля, че има нещо, което може да ги изплаши, не вярвам, че някакви билки биха помогнали в борбата с комарите.

Сегашните комари за модифицирани направо :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 13