galya.33 написа:Мене комарите доста ме хапват, а и имам алергия към тях. Ако ме ухапе някой ходя по 2 седмици с подут крак или ръка (да подува се целия крайник не само на пъпчица да ми става)! На всичко отгоре репелентите не ги гонят, а и към някои репеленти също проявявам алергия.
За щастие не съм открила да имам проблеми с билки или масла и бих била много благодарна ако споделите конкретни рецепти, особено за маслата!![]()
![]()
![]()
Rali_hr написа: Има лепенки и гривни , защо не пробваш с тях, а лепенките отгоре на всичкото се слагат в/у дрехата така че няма да имат никакъв досег с кожата ти
galya.33 написа:Rali_hr написа: Има лепенки и гривни , защо не пробваш с тях, а лепенките отгоре на всичкото се слагат в/у дрехата така че няма да имат никакъв досег с кожата ти
Гривните не помагат при мен поне![]()
Локумът написа:намерете си лавандулово масло, като цяло комарите бягат от всякакви такива миризми.
MollyDolly написа:Локумът написа:намерете си лавандулово масло, като цяло комарите бягат от всякакви такива миризми.
Това е идея, но дали няма да остават петна по дрехите от маслото, ти пробвал ли си?
rabotnata pchela написа:MollyDolly написа:Локумът написа:намерете си лавандулово масло, като цяло комарите бягат от всякакви такива миризми.
Това е идея, но дали няма да остават петна по дрехите от маслото, ти пробвал ли си?
Що ще остават петна, когато ползваш лосион по тялото притесняваш ли се от петната?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта