Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
26 Окт 2015, 11:29
Mon_ton написа:Ккаво се случва с вас, според мен е много грешно това решение, направо се плаша само като знам, че аз самата имам дъщеря, надявам се един ден да не ме изненада наприятно.

Не е ли склонна да почака докато стане достатъчно голяма да не съжалява за избора си. А и най-малкото хормоналното лечение не е шега работа.

Така е, а и не е необходимо да се стига до там, при положение, че има какви ли не играчки, с които могат да се задоволяват с партньорката й, а и я стига, хората се опитват да си регулират хормоните, а тя... със зор ще си вкарва в беля!
12 Ное 2015, 13:10
mix_twix написа:Е, ако си е роден травестит какво да се прави, пък сексът си е необходимост. Обаче не знам тея на сила ли се правят такива не ми е ясно...
И аз не го одобрявам изобщо това да се смесват полове и подобни.
12 Ное 2015, 15:39
Lollipop написа:На мен и като жена не ми се вижда възбуждащо, представям си партньорът ми да е по-голям бюст от моя хахахаха

Винаги съм смятала, че ако наистина обичам такъв човек, то няма да се променят чувствата ми към него, независимо от това как се изменя той, просто защото познавам душевността му, а дали ще има гърди или нее... то поне ще успее да компенсира и за двамата
13 Ное 2015, 22:42
Напълно съм се отчаяла от дъщеря ми. Тя е много умна и красива, но понякога откача. Тя живее с баба си, защото аз съм в чужбина. Изпрати ми снимка по електронната поща на, която носи памперс от памперсите на баба си. Написа ми, че се чувства секси. Аз побеснях и и се скарах за това, че носи и краде памперси. Тя каза, че незнае да има ограничение при носенето на памперси спрямо възрастта и почна да филасофства. Сега ми пише, че излиза с памперс по кафетата и че е щастлива. Преди години беше гримирала брат си. Да не казвам и какво друго е правила. Как да я накарам да се откаже от памперсите?
14 Ное 2015, 10:33
На колко години е дъщеря ти? Защо го прави имаш ли обяснение? Ако тя се грижи за баба си можеш да си представиш колко е напрягащо за нея, като нищо да се тормози твърде много с грижите покрай баба си. Няма ли как да я вземе при себе си? И според мен не трябва да ѝ се караш, попитай я ако някое момче разбере, че е по памперс дали ще отговори положително, или отрицателно според нея. :) Както се казва, удари я в сексапила, но не се карай, за да не се отчуждите още повече.
14 Ное 2015, 16:21
Не съм сигурна, че този вид спамъри са все оше на мода, но ако действително има такава случка, малко е притеснително дали не малтретира баба си, обикновено някои видове спихични растройства в различните си форми имат и различни изяви!
14 Ное 2015, 20:14
Pipilota написа:На колко години е дъщеря ти? Защо го прави имаш ли обяснение? Ако тя се грижи за баба си можеш да си представиш колко е напрягащо за нея, като нищо да се тормози твърде много с грижите покрай баба си. Няма ли как да я вземе при себе си? И според мен не трябва да ѝ се караш, попитай я ако някое момче разбере, че е по памперс дали ще отговори положително, или отрицателно според нея. :) Както се казва, удари я в сексапила, но не се карай, за да не се отчуждите още повече.
На 18 е. Тя иска да живее в България и няма, как да я взема против волята и.
15 Ное 2015, 19:24
Не е нормално това изобщо. Май няма какво да направиш. След като е голяма и решила, че това ѝ харесва ти няма какво да направиш явно. :(
15 Ное 2015, 19:52
Не знам какво да кажа, може ли толквоа да са се побъркали всички? След като е пък толкова голяма няма какво да направиш по въпроса.
16 Ное 2015, 09:38
Е, специално това с памперсите, направо в цяла мода си се превръща... много млади момичета разбирам, че ги ползват без нужда!