Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се става модел на женски дрехи ако си мъж?

19 Ное 2015, 10:04

Не, в България това няма как да бъде прието, а и не мисля, че кой знае колко силна модна индустрия имаме тук, че да кажеш, че кой знае колко би било прогресивно и прочие. Освен ако Евгени Минчев не види нещо мноого специално, други начин не виждам. :rolling: :rolling: :rolling:

19 Ное 2015, 11:54

Имаш много интересни мечти, честно да ти кажа. :lol:

19 Ное 2015, 11:59

Сещам се, че може да си направите някакъв експеримент с някой фотограф, хем за него си е портфолио, хем ще видиш как ще се чувстваш ти, съответно предполагам имаш приятели, които се занимават с грим и прическа, така че лесно може да направите една пробна сесия :idea:

19 Ное 2015, 15:10

Mauritius написа:Сещам се, че може да си направите някакъв експеримент с някой фотограф, хем за него си е портфолио, хем ще видиш как ще се чувстваш ти, съответно предполагам имаш приятели, които се занимават с грим и прическа, така че лесно може да направите една пробна сесия :idea:

Даа, супер идея, и туко виж му се е отворил парашута да стане модел. :roulette:

19 Ное 2015, 16:25

Rali_hr написа:
Mauritius написа:Сещам се, че може да си направите някакъв експеримент с някой фотограф, хем за него си е портфолио, хем ще видиш как ще се чувстваш ти, съответно предполагам имаш приятели, които се занимават с грим и прическа, така че лесно може да направите една пробна сесия :idea:

Даа, супер идея, и туко виж му се е отворил парашута да стане модел. :roulette:

Така е, принципът на проба-грешка и дали някой ще забележи добрата проба :idea:

20 Ное 2015, 11:29

Или лошата грешка.:) Аз не одобрявам подобен тип смесване на полове и какви ли не глупости, но да, идеята със сниомките е добра.

Re: Дъщеря ми краде от памперсите на баба си

23 Ное 2015, 18:15

Lollipop написа:То въпросът е там вътре какво правят в тея памперси,а ко само ги носят, защо им е, използват ли ги ?

Не мсиля, че ги ползват, но не знам какво извратено чувство за това, че са секси развиват..

24 Ное 2015, 11:54

Pipilota написа:
Lollipop написа:То въпросът е там вътре какво правят в тея памперси,а ко само ги носят, защо им е, използват ли ги ?

Не мсиля, че ги ползват, но не знам какво извратено чувство за това, че са секси развиват..

Странно как обществото налага какви ли не извратении, най-лошото е, че от уязвимата част най-лесно и качествено се възприемат!

24 Ное 2015, 13:46

Тоя интернет побърка хората тотално и особено най-младите наистина са най-уязвими!

24 Ное 2015, 15:06

И аз съм млада и искам да се чувствам секси, но да нося памперси просто не ми се връзва! :???:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 57