Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Яну 2016, 14:22
Аз съм съвсем нормален хетеросексуален мъж. Имам една секс фантазия. Ще съм много доволен ако жена ме оправи с пенис колан. Фен съм на романтиката и на равенството мужду половете. Жени ще оправите ли приятелят си с пенис колан ако той пожелае?
23 Яну 2016, 23:32
normalenmuj написа:Аз съм съвсем нормален хетеросексуален мъж. Имам една секс фантазия. Ще съм много доволен ако жена ме оправи с пенис колан. Фен съм на романтиката и на равенството мужду половете. Жени ще оправите ли приятелят си с пенис колан ако той пожелае?
Само това ви е в главата, уважаеми мъже. Няма лошо, може би и това ни възбужда, просто ни предразположете. :)
24 Яну 2016, 07:59
Аз не бих, но пък ако на теб ти харесва, сигурно вече си пробвал поне малко тази игра и ти харесва, щом искаш това. :) Ти си познаваш жената, ако мислиш, че е достатъчно отворена затова, защо да не?
24 Яну 2016, 09:52
Нали затова са фантазиите, да ги осъщестяваме, а и след като толкова искаш такова нещо, то жена ти няма голям избор, ако не го получиш от нея ще си намериш друга, която да го направи. Купувай един колан и скачай в леглото, може пък да й хареса.
29 Яну 2016, 14:55
Аз пък имам фетиш към огледалото. Харесва ми да гледам, докато правя секс.
03 Фев 2016, 16:45
Представям си коконата с нейния кокон заедно на спа или козметик
03 Фев 2016, 17:39
klara написа:Представям си коконата с нейния кокон заедно на спа или козметик

това е съвсем нормално в наши дни дори и да не се водиш метросексуален. Мъжете доста повишиха хигиената си.
04 Фев 2016, 10:36
Kaya написа:klara написа:Представям си коконата с нейния кокон заедно на спа или козметик

това е съвсем нормално в наши дни дори и да не се водиш метросексуален. Мъжете доста повишиха хигиената си.
Кайче, иженствеността и повишиха нашите мъже.
04 Фев 2016, 10:46
Ако от мен поискат подобно нещо, значи са сбъркали партньора - трябва му мъж