Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как ще ме приемат хората след като си сложа силикон?

Мнениеот Никол_20 » 22 Фев 2019, 13:44

Нямам проблем с хората с различна сексуална ориентация, когато не би е натрапвана. Тоест, всеки е може да има своя си живот, ако не занимава всички с него.
Не разбирам защо ти е нужен силикон за целта. А и аз не схванах само едно - като си сложиш гърди, ще приличаш на момиче, а харесваш момичета. Тоест, искаш да си лесбийка?
Каквато и да ти е ориентацията, силиконът няма да промени нагласата и отношението на българина.
Аватар
Никол_20

Re: Как ще ме приемат хората след като си сложа силикон?

Мнениеот trans » 22 Фев 2019, 19:53

Никол_20 написа:Нямам проблем с хората с различна сексуална ориентация, когато не би е натрапвана. Тоест, всеки е може да има своя си живот, ако не занимава всички с него.
Не разбирам защо ти е нужен силикон за целта. А и аз не схванах само едно - като си сложиш гърди, ще приличаш на момиче, а харесваш момичета. Тоест, искаш да си лесбийка?
Каквато и да ти е ориентацията, силиконът няма да промени нагласата и отношението на българина.

Искам да си сложа гърди заради себе си. Имам хубаво тяло и дълга коса и съм убеден, че ще ми отиват женски гърди. Искам да си сменя визията. Искам да излизам, като жена на среща с друга жена.

Искам да съм лесбийка след, като си сложа силикона.
trans

Защо хората почват и ти се смеят, като решиш да пробваш дамска дреха а си момче?

Мнениеот ivan_cr » 04 Юни 2019, 15:31

Възмутен съм от държанието на българите. Пробвах женска рокля и след, като излязох от пробната имаше ухилени погледи на хора взиращи се в мене а един мъж викаше на друг мъж, че съм пе*** и ме сочеше с пръст. Даже отначало продавачката се беше ухилила след, като и казах, че искам да пробвам роклята. Така и не си купих роклята от магазина въпреки, че беше за мен.Случи ми се тази случка преди години и оттогава не пробвам дамски дрехи в магазините, а поръчвам по интернет.
ivan_cr

Re: Защо хората почват и ти се смеят, като решиш да пробваш дамска дреха а си момче?

Мнениеот Pipilota » 04 Юни 2019, 16:14

е ти какво очакваш, да ти постелят килим ли? Обличай си роклята и отивай на гей парада след 4 дена. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Защо хората почват и ти се смеят, като решиш да пробваш дамска дреха а си момче?

Мнениеот Dipsy » 04 Юни 2019, 17:13

Трябва по-често мъжете да ходят с рокли,че да не им се смеем. В тоя ред на мисли ще ходя с гаджето си по магазините да пробва рокли. Даде ми страхотна идея. Иначе лол, мъж с рокля звучи интересно, и аз щях да се захиля, но не да ти се подигравам, вероятно и въпроси щях да ти задавам. като например за първи път ли си купуваш пробваш рокля в магазин. до сега как си си купувал роклите и сега за сефте ли ти се случва тая случка. питам просто :)
Аватар
Dipsy

Мнениеот ivan_cr » 04 Юни 2019, 17:34

Dipsy написа:Трябва по-често мъжете да ходят с рокли,че да не им се смеем. В тоя ред на мисли ще ходя с гаджето си по магазините да пробва рокли. Даде ми страхотна идея. Иначе лол, мъж с рокля звучи интересно, и аз щях да се захиля, но не да ти се подигравам, вероятно и въпроси щях да ти задавам. като например за първи път ли си купуваш пробваш рокля в магазин. до сега как си си купувал роклите и сега за сефте ли ти се случва тая случка. питам просто :)

Случката ми се случи преди години.
Сега пазарувам по интернет.
ivan_cr

Мнениеот Lollipop » 07 Юни 2019, 16:24

Dipsy написа:Трябва по-често мъжете да ходят с рокли,че да не им се смеем. В тоя ред на мисли ще ходя с гаджето си по магазините да пробва рокли. Даде ми страхотна идея. Иначе лол, мъж с рокля звучи интересно, и аз щях да се захиля, но не да ти се подигравам, вероятно и въпроси щях да ти задавам. като например за първи път ли си купуваш пробваш рокля в магазин. до сега как си си купувал роклите и сега за сефте ли ти се случва тая случка. питам просто :)

защо ще ходите за рокли, това не го разбирам. :D СЪщо като носенето на дамско бельо от мъжете, еми не виждам нищо секси... :roll:
Аватар
Lollipop

Отдавна е доказано, че мъжете не могат да забременяват, но май опитите продължават

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 03 Окт 2019, 14:18

Значи, много силно се надявам това да е някаква фалшива новина, защото, ако не е – Бог да ни е на помощ! Попадна ми една статия за това, че учени в Брюксел изхарчили 54 милиона евро по проект, финансиран от ЕС, за да докажат, че ЕДИНСТВЕНО ЖЕНИТЕ МОГАТ ДА РАЖДАТ! Що за извратен идиотизъм е това? 54 милиона евро, хора!!! За глупости! При положение, че децата в много страни умират от глад! Ще кажете: Да, ама те не са в Европейския съюз! Добре! А ние като сме в него да не сме цъфнали и вързали? Или пък някоя ат другите „малки“ държави, наскоро присъединили се? Защо събираме капачки, за да купуваме кувьози, организираме и участваме в сума ти благотворителни кампании за спасяване на човешки животи питам, когато с лека ръка се харчат луди пари за напълно безсмислени изследвания?!? И после същия този Европейски съюз ми се праска колко бил хуманен и загрижен и каква благодат било да сме в него! Ай сиктир, бе!
Отдавна е доказано, че мъжете не могат да забременяват, но май в Европейския съюз опитите продължават с пълна сила!
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: Отдавна е доказано, че мъжете не могат да забременяват, но май опитите продължават

Мнениеот iriny » 03 Окт 2019, 15:14

Това е фалшива новина, но че се харчат много пари за безумни неща и то по проекти, е факт!
iriny

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси