Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Отдавна е доказано, че мъжете не могат да забременяват, но май опитите продължават

Мнениеот petyo62 » 03 Окт 2019, 15:38

Заглавието ме разсмя. Имаше май един такъв лаф за южната ни съседка, ама те още не са в ЕС. :lol: Иначе добре, че е фалшива новината, щото наистина щеше да е страшно тъпо.
petyo62

Re: Отдавна е доказано, че мъжете не могат да забременяват, но май опитите продължават

Мнениеот Innerlane » 05 Окт 2019, 16:48

Мъжете днес могат да раждат, ако им се присади матка, в която да се имплантира оплодена яйцеклетка. Може би такава новина сте чели? Иначе без съответната трансплантация на всеки е ясно, че няма как да се случат нещата. Колко пари са отнели изследванията не мога да кажа. На мен лично не ми пречи мъж да си износва дете. Даже чудесно, една жена по-малко ще се тормози.
Innerlane

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 05 Окт 2019, 17:05

Innerlane написа:Мъжете днес могат да раждат, ако им се присади матка, в която да се имплантира оплодена яйцеклетка. Може би такава новина сте чели? Иначе без съответната трансплантация на всеки е ясно, че няма как да се случат нещата. Колко пари са отнели изследванията не мога да кажа. На мен лично не ми пречи мъж да си износва дете. Даже чудесно, една жена по-малко ще се тормози.

Не мисля, че науката трябва да върви срещу природата. Ако мъжът можеше да ражда, той щеше да е сътворен или евоюлирал по съответния начин. Но въпросът тук беше за грешните пари, изхарчени за абсолютна глупост. Дори тази новина да е фалшива, има доказателства за други безумни проекти, за които се харчат луди пари. Например преброяването на комарите по р. Дунав. Колко кувьоза мажеха да купят с тези пари?
Аватар
Лош Холестерол 007

Какво да правя с баща ми и с гаджето ми?

Мнениеот geryyy » 20 Ное 2019, 13:17

Имам голям проблем с баща ми. Той е русофил и ме изложи много. В понеделник имах рожден ден и бях поканила гаджето ми в нас. То ми подари рокля с американското знаме. Баща ми се възмути много и избухна и почна да го обижда и да обижда американците. Накрая нарочно изля вино върху подарената ми рокля. Гаджето ми се възмути много от тази постъпка и си тръгна, като каза на баща ми да не се държи така невъзпитано. Сега и двамата са скарани. Мога ли да ги сдобря? Как да променя баща ми така, че да разбере, че нетрябва да не ме излага.
geryyy

Музей на вагината в Англия, на пениса - в Исландия, а в България?

Мнениеот marchinko73 » 20 Ное 2019, 14:33

Ако щете ми викайте вулгарен и брутален, ама това не мога да го пропусна без коментар! :lol:
В Лондон отворили първия в света музей на вагината! Ми къде другаде, освен там, питам аз?! И какво налага това уникално културно-генитално събитие в иначе доста скучния живот на британските ни приятели?
Ако не сте чели статията – ще ви кажа: Един от основните доводи на основателката Флорънс Шехтър е, че в Исландия имало музей на пениса... Демек – да няма полова дискриминация, трябва да има и музей на вагината! Между другото г-жа Шехтър си признава, че е бисексуална и си пада по този женски анатомичен орган. Няма лошо! Трябва да сме толерантни и всички да имат равни права!
В тоя ред на мисли ми хрумна страхотна идея, която бихме могли да реализираме в България, за да докажем колко сме напреднали в европеизацията, толерантността и равните права: Хора, дайте да направим тука един музей на задника! Няма нищо по-универсално, равноправно и приравняващо двата пола от този анатомичен феномен! Съгласни ли сте?
В Лондон музеят на вагината е бил уреден благодарение на дарения на стойност почти 50 000 паунда. Ние може да кандидатстваме за финансиране по европроект... Какво ще кажете? :wink:
Аватар
marchinko73

Re: Какво да правя с баща ми и с гаджето ми?

Мнениеот Theresa » 20 Ное 2019, 14:53

Не мога да повярвам, вие нормални ли сте във вашето семейство?
Theresa

Re: Музей на вагината в Англия, на пениса - в Исландия, а в България?

Мнениеот Theresa » 20 Ное 2019, 14:54

Музей на пълните седалища. Така го виждам.
Theresa

Мнениеот Frac » 20 Ное 2019, 16:36

Ние Музей на задниците си имаме, дори е препълнен!!! Онези от парламента са отлични представители, жалко че все се множат, а не намаляват :grin:
Аватар
Frac

Мнениеот Viktor.Ivanov » 20 Ное 2019, 17:47

Много просташка тема. Това ли ни давате да четем?
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Re: Какво да правя с баща ми и с гаджето ми?

Мнениеот Паулу Коелюв » 20 Ное 2019, 19:40

Виждал съм ги тия конфликти... Никак не е лесно. Единият трябва да отстъпи. И това със сигурност няма да е баща ти. Него трудно ще го промениш. :wink:
Аватар
Паулу Коелюв

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси