Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо и ние мъжете трябва да носим бодита?

11 Дек 2019, 17:29

Nikoletta написа:Според мен някой тук се шегува. Всъщност, няма проблем да ходим с каквото си искаме, говоря и за мъжете и за жените. Но самата идея нарочно да ТРЯБВА да носят е глупава.

Не се шeгувам.
Може би грешно съм озаглавил темата. Трябва може да се замести с може.

11 Дек 2019, 17:38

Ще пуснете ли ваша снимка по боди?

11 Дек 2019, 19:35

Nikoletta написа:Ще пуснете ли ваша снимка по боди?

Не бих пуснал моя снимка по боди във форума.
Мога да пратя на лично, ако желаеш.

11 Дек 2019, 21:33

wolf написа:
Nikoletta написа:Ще пуснете ли ваша снимка по боди?

Не бих пуснал моя снимка по боди във форума.
Мога да пратя на лично, ако желаеш.

нямам идея дали желая да гледам такива неща

12 Дек 2019, 10:39

Интересното е, че вие всъщност обяснявате КАК се носи бодито, а не защо е препоръчително....

12 Дек 2019, 10:50

Дали трябва или не - всеки да си решава. Някои мъже отдавна носят прашки, що пък да не и бодита? На мен и двете неща ми изглеждат смешни, ама хора и вкусове - разни. :smile:

13 Дек 2019, 12:51

marchinko73 написа:Дали трябва или не - всеки да си решава. Някои мъже отдавна носят прашки, що пък да не и бодита? На мен и двете неща ми изглеждат смешни, ама хора и вкусове - разни. :smile:

И си скубят веждите, бръснат си краката, правят си маникюр... що пък да не носят и бодита... препоръчително - с банели! :lol:

14 Дек 2019, 14:59

Паулу Коелюв написа:
marchinko73 написа:Дали трябва или не - всеки да си решава. Някои мъже отдавна носят прашки, що пък да не и бодита? На мен и двете неща ми изглеждат смешни, ама хора и вкусове - разни. :smile:

И си скубят веждите, бръснат си краката, правят си маникюр... що пък да не носят и бодита... препоръчително - с банели! :lol:

Какво лошо има в това мъжете също да се поддържат? А по отношение на бодитата и прашките - защо не? Стига да им стоят секси! :wink:

15 Дек 2019, 18:15

Ми то не е нещо по-различно от тениска и боксерки, само че заедно... Освен това има бодита за мъже, които прибират шкембето... :wink:

16 Дек 2019, 14:25

Мики Маус написа:Ми то не е нещо по-различно от тениска и боксерки, само че заедно... Освен това има бодита за мъже, които прибират шкембето... :wink:

На мен едно такова за шкембето ще ми свърши отлична работа! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57