Добави отговор

Re: Избелване на зъби

21 Ное 2011, 11:10

Благодаря! Непременно ще опитам:) Иначе съм чувала и опитвала със сода за хляб - мисля, че имаше минимален ефект, но и не бях и много упорита...

21 Ное 2011, 21:23

И двата начина са задоволително ефективни. Лично аз предпочитам содата, защото с лимона, наистина се получава отвратително изтръпване :shock:

Re: Избелване на зъбите

22 Ное 2011, 14:49

За избелване на зъбите препоръчвам използване редовно на паста за избелване на зъбите,която обикновено е само за това, а не за предотвратяване на кариеси и парадонтоза.Следователно трябва да се използват двата вида пасти за зъби.Иначе може и при специалист да се отиде и да се приложи процедура по избелване на зъбите,която аз не съм си правила.

27 Ное 2011, 16:12

И аз съм пробвала това със содата, когато съм била някъде и съм нямала четка за зъби. Спасява положението.

Ползвали ли сте писалка за избелване на зъби?

29 Ное 2011, 17:28

Някой ползвал ли е подобна нещо? И ако сте доволни, бихте ли ми препоръчали нещо.

01 Дек 2011, 18:06

Само не пробвайте с кислородна вода.Страхотен е ефекта ,но емайла се разяжда :(

Re: Писалка за избелване на зъби.

05 Дек 2011, 23:22

Ползвал съм една на Унидент, не мога да кажа че е нещо кой знае какво, но имаше някакъв ефект.
Писалка Унидент

14 Дек 2011, 10:25

Djurata написа:Ползвал съм една на Унидент, не мога да кажа че е нещо кой знае какво, но имаше някакъв ефект.
Писалка Унидент

Колко време трябва да я ползваш тази писалка за да има ефект?

02 Яну 2012, 11:44

Използва се 2 пъти дневно. Цялото съдържание е около 3 мл и стига за една седмица, а ефект незнам кога трябва да има. може би след първото нанасяне.

13 Яну 2012, 18:45

Подсетихте ме за метода, бях го забравила, а преди го правех редовно и имаше ефект.Само че, комбинирам сода и лимон.Мократа четка за зъби потапям в сода бикарбонат и отгоре капвам няколко капки лимонов сок.При липса на натурален лимон, работа ми върши и лимонов сок от шишенце, но истинският е за предпочитане.Да не се претърка обаче венеца, че е неприятно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15