palechka написа:Купих си избелващата система БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ и трябва да ви кажа, че зъбите ми станаха 2-3 тона по-белички

Надявам се ефекта да е по-дълготраен, защото съм почитател на кафето, а то определено е враг на белите зъби

Между другото не съм имала проблем с пространствата между зъбите - избелиха се перфектно и няма никаква разлика. По-натам пак ще си купя, защото сега се усмихвам много по-широко и уверено

Защото и аз така

Зъбите ми бяха леко пожълтели - не съм пушач, но съм кафеджийка и оцветяването на зъбите е просто неизбежно

Дори използвах само 3 от спринцовките и постигнах желания резултат. Единственото неразположение, ако мога така да се изразя, е че ден - два след самата процедура зъбите ми бяха по-чувствителни, но болката бързо отшумя, а аз вече си имам бели зъбки. Имам още 2 спринцовки в резерва, така че, ако се наложи ще реагирам навреме

Много се чудих дали да си избелвам зъбите, но като четох разни статии се оказа, че фрешовете имат още по-лошо влияние върху зъбния емайл. Не съм забелязала да са започнали да ми се развалят по-бързо или нещо от сорта - всичко си е ок при мен.