Избелване на зъбите - цена, препоръки, противопоказания - какво е важно да знаете

Re: Избелване на зъбите

Мнениеот roxy » 04 Юни 2012, 13:38

palechka написа:Купих си избелващата система БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ и трябва да ви кажа, че зъбите ми станаха 2-3 тона по-белички :D Надявам се ефекта да е по-дълготраен, защото съм почитател на кафето, а то определено е враг на белите зъби :mrgreen: Между другото не съм имала проблем с пространствата между зъбите - избелиха се перфектно и няма никаква разлика. По-натам пак ще си купя, защото сега се усмихвам много по-широко и уверено :D

Защото и аз така :D Зъбите ми бяха леко пожълтели - не съм пушач, но съм кафеджийка и оцветяването на зъбите е просто неизбежно :mrgreen: Дори използвах само 3 от спринцовките и постигнах желания резултат. Единственото неразположение, ако мога така да се изразя, е че ден - два след самата процедура зъбите ми бяха по-чувствителни, но болката бързо отшумя, а аз вече си имам бели зъбки. Имам още 2 спринцовки в резерва, така че, ако се наложи ще реагирам навреме ;) Много се чудих дали да си избелвам зъбите, но като четох разни статии се оказа, че фрешовете имат още по-лошо влияние върху зъбния емайл. Не съм забелязала да са започнали да ми се развалят по-бързо или нещо от сорта - всичко си е ок при мен.
roxy

Мнениеот Камелия » 05 Юни 2012, 16:36

roxy написа:
palechka написа:Купих си избелващата система БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ и трябва да ви кажа, че зъбите ми станаха 2-3 тона по-белички :D Надявам се ефекта да е по-дълготраен, защото съм почитател на кафето, а то определено е враг на белите зъби :mrgreen: Между другото не съм имала проблем с пространствата между зъбите - избелиха се перфектно и няма никаква разлика. По-натам пак ще си купя, защото сега се усмихвам много по-широко и уверено :D

Защото и аз така :D Зъбите ми бяха леко пожълтели - не съм пушач, но съм кафеджийка и оцветяването на зъбите е просто неизбежно :mrgreen: Дори използвах само 3 от спринцовките и постигнах желания резултат. Единственото неразположение, ако мога така да се изразя, е че ден - два след самата процедура зъбите ми бяха по-чувствителни, но болката бързо отшумя, а аз вече си имам бели зъбки. Имам още 2 спринцовки в резерва, така че, ако се наложи ще реагирам навреме ;) Много се чудих дали да си избелвам зъбите, но като четох разни статии се оказа, че фрешовете имат още по-лошо влияние върху зъбния емайл. Не съм забелязала да са започнали да ми се развалят по-бързо или нещо от сорта - всичко си е ок при мен.

Това е много интересно, почти ме убеди да го пробвам и аз, но имам няколко въпроса: Кога използваш тези спринцовки и през какъв интервал от време? Използваш ли стандартната паста за зъби или трябва да е и тя избелваща?
Камелия

Мнениеот zan-zan » 12 Юни 2012, 14:45

Досега не съм се подлагала на процедура по избелване на зъбите и не мисля да го правя, поне не и на този етап. Засега единствено ми почистват зъбния камък и ми полират зъбите със специална медицинска паста. Определено зъбите изглеждат много по-добре след това. Понякога си купувам избелваща паста за зъби, но не разчитам, че ще ми промени цвета, а още по-малко за седмица. На мнение съм, че избелващите процедури са много агресивни към емайла на зъбите и поради тази причина засега си го спестявам :roll:
zan-zan

Мнениеот Hristova » 28 Ное 2012, 15:14

Освен вече познатите начини за избелване на зъби, които сте описали ще ви споделя и няколко с природни продукти.
Вземете кората на един портокал и търкайте с месестата част зъбите, това действие извършете около 3-4 мин след , което прибавете няколко капки лимонов сок. Тази процедура правете не повече от 3 пъти месечно.
Другия метод е да стриете ягоди на паста, с които мийте зъбите 2 пъти седмично.След постигане на нужния резултат мийте зъбите веднъж месечно.
Малко ябълков оцет смесете със сода за хляб и с получената смес мийте зъбите сутрин, но не прекалявайте тъй като можете да увредите емайла на зъбите.
Е вече можете да имате холивудска усмивка!
Hristova

Мнениеот Cuddy » 13 Дек 2012, 11:15

Справям се с проблема с паста за зъби Лакалут white.
Cuddy

Мнениеот pasta » 03 Яну 2013, 18:19

Имам системата за избелване БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ, но вс еоще не съм се наканила да я пробвам.Все си мисля, че ефекта ще е нулев :(
pasta

Re: Ползвали ли сте писалка за избелване на зъби?

Мнениеот denkaruseva » 21 Фев 2013, 13:08

А тази писалка не сваля ли емайла на зъбите? :roll:
denkaruseva

Re: Ползвали ли сте писалка за избелване на зъби?

Мнениеот qna toneva » 03 Мар 2013, 00:15

аз не съм ползвала,но ще ми бъде интересно да пробвам...
qna toneva

Мнениеот boncho green » 16 Авг 2013, 15:20

Знаете ли, че каквито и козметични средства да прилагате за избелване на зъбите си, ако не ги миете правилно, в крайна сметка пак се замърсяват трайно и пожълтяват. Под правилно имам предвид сутрин СЛЕД ядене и СЛЕД пиене на кафе, а вечер - преди лягане, като след измиването вече не се консумира нищо, освен вода. Ако прилагате само това единствено правило, ви гарантирам, че още след две седмици ще забележите промяна в цвета им. Казвам го от личен опит. Аз пия кафе всеки ден, но правих грешката сутрин, още като стана, да си мия зъбите, а после - кафето. А и не всяка вечер си ги миех, което също е грешка! :mrgreen:
boncho green

Мнениеот ivelina76 » 08 Окт 2013, 14:11

Аз бях скептично настроена към системите за избелване, но след като почетох малко по форумите и реших да си взема LANAFORM LA130901. Да ви кажа, доволна останах.
Надявам се да съм помогнала на някой с избора.
ivelina76

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания