спирала за очи - какви използвате и доволни ли сте?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: спирала за очи

Мнениеот monito » 09 Апр 2012, 13:30

yoanna написа:Моята спирала е на Loreal Lasch Architect и не бих си я сменила за нищо на света :) Миглите ми също са дълги и гъсти, но със спиралата на Лореал най-добре се оформят. Пробвала съм и други марки, но тази най-много ми харесва как оформя миглите.

Лореал е спиралата! На пръв поглед изглежда, че е скъпа, но като я ползваш 3 пъти по-дълго от по-нескъпите спирали какво излиза? Качеството тук оправдава цената. Купувала съм си и други спирали, но в повечето случаи съм оставала разочарована...
monito

Мнениеот Ваня_13 » 21 Сеп 2012, 14:38

От доста време си купувам козметиката на Мис Спорти и трябва да си призная, че е доста добра за цената си. Една спирала е от порядъка на 6-8 лева, но нито става на зрънца, нито дразни очите.Препоръчвам я!
Ваня_13

Мнениеот fi5it » 05 Ное 2012, 18:27

Моята любима марка спирали е на Ланком, четките им са уникални издължават миглите, сгъстяват, въобще могат да постигнат различни грим резултати. Предпочитаната от мен е Hypnose Drama Waterproof Full Impact Volume Mascara - Хипноз Драма Пълно Въздействие Спирала за Обем.
fi5it

Мнениеот beautymaniac » 06 Ное 2012, 16:16

Моята пристигна онзи ден с поредната ми поръчка от ягодка - Masterpiece Beyond Length Mascara на Макс Фактор. По невероятен начин разделя и удължава миглите. Страхотен продукт :D
beautymaniac

Предишна

Назад към Козметика