За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
18 Ное 2011, 15:43
каква спирала за очи ползвате и от кои сте доволни?
18 Ное 2011, 16:36
От няколко месеца открих една що годе добра и евтина козметика - Essence, но иначе най-добрата спирала за мен винаги си е оставала на Estée Lauder.
18 Ное 2011, 20:46
tweety написа:От няколко месеца открих една що годе добра и евтина козметика - Essence, но иначе най-добрата спирала за мен винаги си е оставала на Estée Lauder.
тази марка я използвах в Германия и бях много доволна, а и много достъпна като цена
18 Ное 2011, 21:24
Аз си взех на Lash Architect 4D L'OREAL - Много е добра!
21 Ное 2011, 20:21
аз вчера използвах новата си спирала LUMENE за първи път и останах много доволна, мисля да пробвам и други продукти на LUMENE
22 Ное 2011, 17:25
Аз рядко ползвам спирала. Но си имам една на AVON, която ми е от доста време и съм доволна
29 Ное 2011, 16:42
Аз ползвам на RIMМEL и съм доволна, прави миглит ми много по плътни.
06 Дек 2011, 10:26
valiart написа:Аз си взех на Lash Architect 4D L'OREAL - Много е добра!
Гледам всеки ден рекламата и, и все още се чудя

С каква четка е? Когато купувам спирала имам две основни изисквания : да е с хубава и удобна четка и да мирише на парфюм. Не харесвам спирали, които се наплъстяват на миглите и миришат на химия!
07 Дек 2011, 23:36
tweety написа:valiart написа:Аз си взех на Lash Architect 4D L'OREAL - Много е добра!
Гледам всеки ден рекламата и, и все още се чудя

С каква четка е? Когато купувам спирала имам две основни изисквания : да е с хубава и удобна четка и да мирише на парфюм. Не харесвам спирали, които се наплъстяват на миглите и миришат на химия!
Спиралата е без забележки. Четката е много яка, супер стабилна. В интерес на истината сега я мириша, чак на парфюм не мирише, ама не е нещо отблъскващо.
P.S. Стана ми любопитно - Кои спирали миришат на парфюм? До сега не съм попадала на такива, пък съм от жените които си използват редовно декоративна козметика;)
08 Дек 2011, 15:02
eli написа:Аз ползвам на RIMМEL и съм доволна, прави миглит ми много по плътни.
Да, аз също използвам тази марка и смятам, че най-добрата. Използвам я от години и не мисля да я сменям.