25 Апр 2018, 10:24
Кубадинский
25 Апр 2018, 13:44
Milata1234 написа:Кубадинский

Кой знае какво си представят дамите тук, какви ли бурни страсти и океани от любов :)
Ама нека да им запазим някои неща в тайна :)
25 Апр 2018, 15:35
Аз хора, много съм изненадана как се изписаха 8 страници заради някаква несъществуваща "леля"

Дано до 15-ата страница да си спомня какви тези е развивала от първата, че тука женското царство бди и рано или късно ще умъртви този иначе интересен виртуален обраЗ

Секс не правела, после интимност нямала. Милата
25 Апр 2018, 17:54
Точно така Кубадинский, Съгласна съм.
Мнението е редактирано от модератор.
25 Апр 2018, 17:58
Преди ьве седмици е темата! Сега нещата са различни! А селски пръчки да не пишат неподготвени,за да не ги напръскам със син камък...хахахахаха..
МЕЖДУ ДРУГОТО Пенчо Кубадинский ЛЮБОВ МОЯЯЯ, Ще се видимна нашето място..хахахахНалии??
25 Апр 2018, 19:23
Milata1234 написа:Преди ьве седмици е темата! Сега нещата са различни! А селски пръчки да не пишат неподготвени,за да не ги напръскам със син камък...хахахахаха..
МЕЖДУ ДРУГОТО Пенчо Кубадинский ЛЮБОВ МОЯЯЯ, Ще се видимна нашето място..хахахахНалии??
Още в петък
25 Апр 2018, 19:50
Явно може да сме спокойни и доволни, че нещата са се подобрили. Разкажи как се случи промяната, за да започнете да правите секс по-често?
25 Апр 2018, 20:43
Ами изисквам...разговарям....уча го, макар че е на 45г.Явно не жвлае да ме изгуби и ме кани по- често вкъщи,където живеят и родителите му..
26 Апр 2018, 08:23
Milata1234 написа:Ами изисквам...разговарям....уча го, макар че е на 45г.Явно не жвлае да ме изгуби и ме кани по- често вкъщи,където живеят и родителите му..
Ми то и аз да живея с родителите си на 45 години и аз няма да искам да правя секс... живее с родителите си?!?!??! Не може ли да си позволи да живее на квартира?!? ЖИВЕЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ НА 45 ГОДИНИ!!!!!!!!!
Моля ти се, с какво се занимава, да не би да е безработен или да работи нова работа от скоро и всичките му предишни работодатели да са мноого лоши, а той да е супер нещастен?
26 Апр 2018, 10:41
Не мила, изкарва около 4000лв/месец. Много пари са минали през него,но ебохем . Сега търси квартира.Преди да се запознаем е живял също на квартира.Не одобрявам, че прахосва всичко,но..