Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: За първа година ще получим бонуси за Коледа! А вие?

12 Дек 2018, 17:32

Не съм попадала досега на шеф, който дава заплати или каквитои да ебило коледни бонуси. На мен биха ми били достатъчни и 100лв, ама кой ти ги дава. :mrgreen:

17 Дек 2018, 15:21

Тц, бонуси през крив макарон. Добре поне че е коректен откъм заплати и овъртайм.

18 Дек 2018, 16:25

И при нас за първа година има лъч светлина в тунела :mrgreen: Чува се че ще ни дават бонуси, ама засега се чува...Ще видим в края на седмицата, хахаха!

19 Дек 2018, 12:34

Ние получаваме за Коледа. Не са големи суми, но ги има.

Re: За Коледа ще си самоподаря електронен четец - препоръчайте ми марка :)

21 Дек 2018, 13:00

Още един глас от мен за Pocket book - безотказно работи.

Re: За Коледа ще си самоподаря електронен четец - препоръчайте ми марка :)

03 Яну 2019, 13:07

Аз съм с Киндъл, вярно другарче ми е вече 3 години. :thumbup:

Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

22 Ное 2019, 11:23

Неслучайно задавам този въпрос, пък и форумът е подходящ... :wink:
Поводът е една реклама, която видях по телевизията. Доколкото си спомням беше някаква хранителна добавка. В началото ми се стори доста странно като идея да подариш за Коледа нещо такова... Направо си представих как подарявам на мъжа си Простамол или Виагра! :lol: После, като се позамислих, идеята ми се стори не чак толкова абсурдна... На вас как ви се струва?
Да речем, че ваш близък употребява или има нужда от определен медикамент, който се продава без рецепта в аптеката: витамини, имуностимуланти, антиоксиданти... нещо от сорта. Или пък апарат за измерване на кръвно налягане... Сигурно може да се сетите и за други неща... Бихте ли направили подарък за Коледа, закупен от аптеката? А вие как бихте реагирали, ако получите такъв?

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

22 Ное 2019, 12:44

Като се замислиш, идеята не е лоша. Естествено зависи какво ще купиш като подарък. Простамол наистина не е най-удачния вариант! :lol: Но някои хубави скъпи витамини например защо не? Аз пък бих се зарадвал, ако получа за Коледа електронен апарат за кръвно. :wink:

22 Ное 2019, 13:08

Защо да не купя подарък за Коледа от аптека? Ако става въпрос за качествена медицинска козметика например, не бих рискувала да я купя от другаде. Но хапчета (хранителни добавки) определено не бих взела за подарък.

22 Ное 2019, 21:06

Че кво му е лошото хубава жена да ти подари за Коледа Виагра примерно? Мисля, че ще си изкарате чудесно празника! :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8