кръвни изследвания - моля за мнение

Болести, симптоми, лечение, диагностика – всичко, което ви притеснява, свързано с вашето здраве.

кръвни изследвания - моля за мнение

Мнениеот velichka.kanatova » 15 Май 2018, 14:05

Биохимия

Креатинин 76.50 µmol/l

Холестерол 6.1 mmol/l

HDL-холестерол 1.14 mmol/

Триглицериди 1.0 mmol/l

Кръвно-захарен профил /КЗП/

Глюкоза 07.30 ч. 5.7 mmol/13.00ч -5.1

Урея 4.1 mmol/

Гликиран хемоглобин 4.9 %
Хормонална диагностика

TSH 3.96 mlU/l 0.40 - 4.00
velichka.kanatova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Май 2018, 13:32

Re: кръвни изследвания - моля за мнение

Мнениеот doktordi » 16 Май 2018, 05:44

Холестерола ти е завишен, би било добре да ограничиш свинското и телешкото и да наблегнеш на пилешкото и като цяло намаляване на месото и мазното.
Всиичко друго изглежда добре, захарта ти е добре.
doktordi
 
Мнения: 8
Регистриран на: 02 Апр 2018, 21:38

Re: кръвни изследвания - моля за мнение

Мнениеот Malina » 16 Май 2018, 09:57

Защо не положите малко усилия да кажете какво точно искате? Сложили сте някакви букви с някакви числа, точно това се разбира от вашата тема! Нито въпрос, нито референтни стойности! Аз дори не бих си направила труда да прочета! Положете малко усилия, когато искате малко помощ!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2150
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: кръвни изследвания - моля за мнение

Мнениеот FramarModDanna » 21 Май 2018, 12:02

velichka.kanatova написа:Биохимия

Креатинин 76.50 µmol/l

Холестерол 6.1 mmol/l

HDL-холестерол 1.14 mmol/

Триглицериди 1.0 mmol/l

Кръвно-захарен профил /КЗП/

Глюкоза 07.30 ч. 5.7 mmol/13.00ч -5.1

Урея 4.1 mmol/

Гликиран хемоглобин 4.9 %
Хормонална диагностика

TSH 3.96 mlU/l 0.40 - 4.00


Здравейте!
Не сте посочили никакви референтни стойности на изследванията, които са различни за всяка лаборатория. Попълнете всички изследвания и ако страдате от някакви оплаквания, опишете и тях. Така няма как да ви помогнем!
Аватар
FramarModDanna
Модератор
 
Мнения: 152
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48


Назад към Заболявания, изследвания и лечение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта