Заразни болести? Открих хлебарка в лещата...

В този фору можете да прочетете здравни съвети от лекари специалисти към потребители на форума, но не можете да задавате въпроси.

Re: Заразни болести? Открих хлебарка в лещата...

Мнениеот nousername » 21 Май 2018, 15:23

Lollipop написа:Ако се заразяваха така лесно хората от хлебарки, то смятай, сега щеше да има бум с тея панелки в България. :grin:

Ако всички "мислеха" така примитивно като теб, то смятай, наистина щеше да има бум в панелките в България.
nousername
 
Мнения: 8
Регистриран на: 19 Май 2018, 04:02

Re: Заразни болести? Открих хлебарка в лещата...

Мнениеот nousername » 21 Май 2018, 15:29

НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТУК! ТЕМАТА Е ПРИКЛЮЧЕНА! ПОЛУЧИХ КОМПЕТЕНТЕН И ВЪЗПИТАН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ В ДРУГ ФОРУМ! ЧАКАМ ТЕМАТА И ПРОФИЛА МИ ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ, КАКТО ПОЖЕЛАХ, МОДЕРАТОРИ! :tappingfoot: :thumbdown:
nousername
 
Мнения: 8
Регистриран на: 19 Май 2018, 04:02

Re: Заразни болести? Помощ! Спешно!

Мнениеот nousername » 21 Май 2018, 15:34

Malina написа:Според мен няма нужда да се шашкаш толкова, изобщо не бих се изследвала. При теб по-скоро трябва да подходиш по въпроса с работата по хипохондрията ти, отколкото да мислиш, че си се заразила я с хепатит, я с дизентерия. Главно пренася стомашни болести, най-много да пооакаш пейжаза 1-2 пъти. Колко пък хлебарка си изяла... не се панирай, но сериозно - говори с психолог, не може за половин къшей малка бебе хлебарка, да изпишеш 30 реда в паника.

Malina, явно от опит го казваш, кой те знае колко пъти си "пооаквала пейжаза" у вас от тези "бебета хлебарки", които сигурно ти влизат в ушите докато спиш. :lol: И като ти чета злобните излияния май между ушите ти само хлебарки има и нищо друго не е останало. Ако дома ти е развъдник на хлебарки и това не те притеснява по никакъв начин, то не всички са толкова невежи и примитивни като теб, така че не съди по себе си за другите хора, а ходи да си ги готвиш и да си ги ядеш и не се изследвай после. Пожелавам ти да се изненадаш неприятно от симтомите след това и да ти треснат някоя страшна диагноза!
И сериозно, посети направо психиатър, че психолог едва ли би ти помогнал, и работете по шизофренията/ биполярното ти разтройство или там каквото е. Не може така да истерясваш от нищо срещу непознати по форумите, да им броиш редовете и да пишеш романи в упреци, че чак и да им поставяш диагнози!
Коя си ти, каква си, лекар ли си, психолог/психотерапевт, че се правиш на толкова "компетента" да раздаваш диагнози наляво-надясно. Явно си много нещастна и имаш сериозни проблеми в реалния живот. Лекувай се, защото си опасна и вредна за обществото!
nousername
 
Мнения: 8
Регистриран на: 19 Май 2018, 04:02

Предишна

Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта