Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
16 Дек 2016, 14:39
На това плацебо ефект ли се казваше?
05 Яну 2017, 16:08
Гинко билобата винаги го свързвам като за по-възрастни хора, може би заради рекламите по телевизията.
06 Яну 2017, 12:21
m0n4eto написа:Гинко билобата винаги го свързвам като за по-възрастни хора, може би заради рекламите по телевизията.
А може би не трябва

. Не виждам защо и по-млади да не го ползват.
10 Яну 2017, 12:06
Ако няма противопоказания за конкретна възрастова група и аз не виждам причина , защо да не се пие и от по-млади. Ако има нужда и полза.
10 Яну 2017, 15:35
Билка си е, едва ли се пие само за паметта

.
27 Яну 2017, 12:01
Гледах различни продукти с гинко билоба, всяко с различна консистенция, някои са и обогатени, съответно и цените им варират, имат и различни препоръчителни дневни доза.. Какво се гледа като се избира?
27 Яну 2017, 13:23
tinkerbell написа:Гледах различни продукти с гинко билоба, всяко с различна консистенция, някои са и обогатени, съответно и цените им варират, имат и различни препоръчителни дневни доза.. Какво се гледа като се избира?
Зависи за какво искаш да го пиеш. Аз затова отивам при личния, казвам му какво ме притеснява и питам дали това, което съм намислила да пия ще ми свърши работа.
20 Дек 2019, 20:07
Здравейте, искам да попитам съвместими ли са Тромбекс и Рутаскорбин? Дали могат да се вземат по едно и също време? Предписани са от двама различни лекари, но виждам, че и двете лекарства имат антикоагулантен ефект.
20 Дек 2019, 21:34
Виола написа:Здравейте, искам да попитам съвместими ли са Тромбекс и Рутаскорбин? Дали могат да се вземат по едно и също време? Предписани са от двама различни лекари, но виждам, че и двете лекарства имат антикоагулантен ефект.
Остава и аспирин да ви е предписал някой :(
Лекарите са понякога фатално разсеяни.
15 Яну 2020, 17:16
Сигурно пак ще се намери някой да каже „бай Пешо, за тебе доктори няма ли?“, обаче това е здравен форум и нищо не ми пречи пак да питам. Още повече, че не става въпрос за хапчета и изследвания, а за билка. Много от вас сигурно са я употребявали под една или друга форма и могат да споделят впечатления. До сега не ми се е налагало да пия гинко билоба, защото имах много добра памет и концентрация, но явно с напредването на годините това се променя. Въпросът ми е кое е по-полезно и ефикасно – да пия билката като чай или да я приемам на капсули като хранителна добавка?