Има ли ограничения за приема на Гинко Билоба?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Има ли ограничения за приема на Гинко Билоба?

Мнениеот renetka » 16 Дек 2016, 14:39

На това плацебо ефект ли се казваше?
renetka

Мнениеот m0n4eto » 05 Яну 2017, 16:08

Гинко билобата винаги го свързвам като за по-възрастни хора, може би заради рекламите по телевизията.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот donni » 06 Яну 2017, 12:21

m0n4eto написа:Гинко билобата винаги го свързвам като за по-възрастни хора, може би заради рекламите по телевизията.

А може би не трябва :smile: . Не виждам защо и по-млади да не го ползват.
donni

Мнениеот Gold » 10 Яну 2017, 12:06

Ако няма противопоказания за конкретна възрастова група и аз не виждам причина , защо да не се пие и от по-млади. Ако има нужда и полза.
Gold

Мнениеот Lilly_milly » 10 Яну 2017, 15:35

Билка си е, едва ли се пие само за паметта :smile: .
Lilly_milly

Мнениеот tinkerbell » 27 Яну 2017, 12:01

Гледах различни продукти с гинко билоба, всяко с различна консистенция, някои са и обогатени, съответно и цените им варират, имат и различни препоръчителни дневни доза.. Какво се гледа като се избира?
Аватар
tinkerbell

Мнениеот analizatorka » 27 Яну 2017, 13:23

tinkerbell написа:Гледах различни продукти с гинко билоба, всяко с различна консистенция, някои са и обогатени, съответно и цените им варират, имат и различни препоръчителни дневни доза.. Какво се гледа като се избира?

Зависи за какво искаш да го пиеш. Аз затова отивам при личния, казвам му какво ме притеснява и питам дали това, което съм намислила да пия ще ми свърши работа.
analizatorka

Re: Съвместимост на лекарства

Мнениеот Виола » 20 Дек 2019, 20:07

Здравейте, искам да попитам съвместими ли са Тромбекс и Рутаскорбин? Дали могат да се вземат по едно и също време? Предписани са от двама различни лекари, но виждам, че и двете лекарства имат антикоагулантен ефект.
Виола

Re: Съвместимост на лекарства

Мнениеот IvetooX » 20 Дек 2019, 21:34

Виола написа:Здравейте, искам да попитам съвместими ли са Тромбекс и Рутаскорбин? Дали могат да се вземат по едно и също време? Предписани са от двама различни лекари, но виждам, че и двете лекарства имат антикоагулантен ефект.

Остава и аспирин да ви е предписал някой :(
Лекарите са понякога фатално разсеяни.
IvetooX

Гинко билоба как е по-добре да се приема - като чай или на капсули?

Мнениеот petyo62 » 15 Яну 2020, 17:16

Сигурно пак ще се намери някой да каже „бай Пешо, за тебе доктори няма ли?“, обаче това е здравен форум и нищо не ми пречи пак да питам. Още повече, че не става въпрос за хапчета и изследвания, а за билка. Много от вас сигурно са я употребявали под една или друга форма и могат да споделят впечатления. До сега не ми се е налагало да пия гинко билоба, защото имах много добра памет и концентрация, но явно с напредването на годините това се променя. Въпросът ми е кое е по-полезно и ефикасно – да пия билката като чай или да я приемам на капсули като хранителна добавка?
petyo62

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти