Бившата - минало или кошмар в сегашно време?

Re: Бившата - минало или кошмар в сегашно време?

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Юни 2017, 11:15

Не нам какво говоря тмоите бивши за мен, но аз не мисля, че имат лоши чувства към мен, така както и аз нямам към тях. Всеки човек е правил избори в живота си, всеки е опитвал нещо и някой - или му е харесвало или не. няма как да знаем предварително какво би се случило и какво не.. всеки си знае и всеки се изправя и справя с различните ситуации.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот skyfly » 29 Ное 2017, 13:16

Мен идеята з абившата ме побърква и ме дразни. След като е бивша, нека да остане там,не приемам да се обажда, да се чуват, да се виждат, аз също не поддържам абсолютно никакъв контакт с мъжете от миналото ми! Не може да се намесва по какъвто и да е начин този човек в една настояща връзка.
Аватар
skyfly

Мнениеот Ваня Стойчева » 04 Дек 2017, 12:36

От нас зависи дали ще пускаме сянката на бившата да е третия човек в отношенията. Ако връзката е била дългогодишна, нормално е този човек да има спомени свързани с тази жена и то немалко. Интересни събития, които е преживявал също са били съпроводени с тази жена. В крайна сметка, след като са се разделили, значи между тях няма нищо и двамата са решили да продължат. Не бива сами да допускаме грешката да се оставяме да ни завладява излишна паника.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Mon_ton » 26 Яну 2018, 13:05

Бившата е толкова страшна, колкото ние позволим в собствените си глави да бъде страшна. Ако слагаме по-голямо влияние и си мислим, че има власт над мъжа ни, то проблемът е само при нас, тя може и дори да е забравила за връзката си с този човек. Преувеличаването и страха от бившите е присъщо на ревнивите хора, които не са асигурни в себе си.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Malina » 24 Фев 2018, 16:31

Всеки има минало,л трябва да го приемам а бившата може да е заплаха, само ако ние я направим такава и я превърнем в заплаха.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Ако любовният ви живот беше книга?

Мнениеот Dipsy » 26 Юли 2018, 17:27

Трагикомедия примесена с драматични обрати :lol:
Аватар
Dipsy

Мнениеот S_Milenska » 27 Юли 2018, 09:24

annydance написа:Може да е само една любов, но да е като за описване в книга :smile: . Кой не си желае такова нещо? Хубавото и лошото вървят ръка за ръка, но важното е да е щастлив краят!

Много точно казано, да бъде наиситна любов като за книга, защото имаме толкова много любови в наши дни, а нито една не е достойна да бъде разказана.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Ani_ » 12 Дек 2018, 10:40

Щеше да бъде динамична, цветна и смешна. В любовния ми живот не е имало толкова драми, колкото смешни ситуации :grin:
Ani_

Мнениеот Дороти » 12 Дек 2018, 10:49

При мен щеше да е брошурка - не съм имала много връзки, щяха да стигнат 2-3 странички :lol:
Дороти

Мнениеот Клер » 10 Яну 2019, 17:39

До момента, в който срещнах мъжа ми - "Къси разкази" :mrgreen:
Клер

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски