shhuus написа:В моята връзка е същото, той както и аз си имаме всички пароли за всички акаунти. Аз обаче не чувствам нуждата да го проверявам, имам му пълно доверие. От друга страна той от време на време ми влиза по профилите да чете, но пък това не е променило същността ми. Продължавам да си пиша със същите хора, същите неща които бих си писала и без да влиза.
Не знам на какво се дължи интереса му да ме проверява, но до сега не сме имали проблеми. Малко е ревнив, но се справя със свободното ми държание с приятелите ми.
Memento написа:shhuus написа:Та нима си имате доверие един на друг щом се налага да се проверявате и следите един друг? Нима това да оставиш другият да бъде свободен не е най-върховната форма на доверие?
Невена написа:
По времето на кумонизма имаш една много забавна максима, която гласеше "Проверката е висша форма на доверие". Аз мисля, че докато достигнеш до момента, в който си наистина сигурен в някого, трябва да го провериш. Въпросът не е в проверката, а в онова което следва след нея.![]()
Memento написа:Невена написа:За мен такива проверки са висша форма на комунизъм. Всеки си има лично пространство, което не трябва да бъде нарушавано дори от най-близките му хора. Ако жената до мен иска на всяка цена да следи какво правя ежеминутно и с кого си комуникирам и за какво по-добре да си намери друг. Свободата е най-важното нещо на света!
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта