24 Мар 2012, 20:22
Tuanna написа:На моя позната е направена апендектомия. В епикризата пише, че е направен трансректален достъп. Възможно ли е това?
25 Мар 2012, 16:08
25 Мар 2012, 17:36
Tuanna написа:Благодаря за отговора д-р Петров. Бих искала да Ви попитам също така, нормално ли е да се комбинира с премахване на киста от левия яйчник?Този проблем е бил открит след започване на операцията.Желая Ви хубав ден.
27 Юни 2012, 22:40
28 Юни 2012, 13:30
Salilinda написа:Здравейте, преди три седмици при гастроскопия ми откриха доброкачествено полипче в стомаха. Назначиха ми Meprezor, Ospamox, Fromilid и lactoflor. След това Улкопрол с него е свързан и въпросът ми- мога ли да го пия заедно с чай от Бабини зъби, защото имам и хемороиди, а и имунитета ми е зле, имам и песъчинки в десният бъбрек и хроничен пилонефрит. Жена съм на 33 години. Благдаря предварително и дано не съм сбъркала мястото на което питам.
28 Юни 2012, 14:13
Dr Alen Petrov написа:Salilinda написа:Здравейте, преди три седмици при гастроскопия ми откриха доброкачествено полипче в стомаха. Назначиха ми Meprezor, Ospamox, Fromilid и lactoflor. След това Улкопрол с него е свързан и въпросът ми- мога ли да го пия заедно с чай от Бабини зъби, защото имам и хемороиди, а и имунитета ми е зле, имам и песъчинки в десният бъбрек и хроничен пилонефрит. Жена съм на 33 години. Благдаря предварително и дано не съм сбъркала мястото на което питам.
Здравейте,
Предполагам са ви открили и един бактерий в стомаха, щом са ви предписали и схемата за лечение с антибиотици. Улкопрола е необходимо да го приемате след тази схема около месец, и след това не е необходимо да се приема. Можете спокойно да го приемате с другите медикаменти без да се притеснявате. Въпроса е дали са ви взели биопсия от това полипче? , и е необходимо то да се проследява във времето.
Хубав ден!
22 Юли 2012, 20:10
23 Юли 2012, 13:04
Pretorian написа:Здравеите !! Бих искал да попитам зна4и преди 2 дена се сабудих с ужасна болка в анала,парвона4ално си помислих 4е е от раз6ирените вени но се оказа 4е имам хемороид които е доста голям и е ван6ен искам да попитам какви мерки да взимам за6тото много ме боли (без зна4ение как 6те застана) нямам крав все о6те но искам да спре болката и дискомфорта...Благодаря предварително!
09 Авг 2012, 18:10
10 Авг 2012, 15:29