Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Провежда ли правителството на ГЕРБ ...?

Мнениеот petko_ned_petkov » 08 Май 2011, 11:49

[quote="liuci"може пък да случим на съвестни и отговорни управници[/quote]
Как да ги разберем дали са такива? :lol:
petko_ned_petkov

Re: За болните с редки болести и държавното мълчание

Мнениеот SatanicMalfunctions » 03 Юни 2011, 16:30

Държавата ни е боклук!!Абсолютен!
Изображение
SatanicMalfunctions

Мнениеот bisertaskov » 06 Юни 2011, 23:41

SatanicMalfunctions написа:Държавата ни е боклук!!Абсолютен!

Държавата сме ние така че като гласувате или не гласувате правите положението такова каквото е ,за да помогнем на повече хора с редки болести и въобще с болести трябва да се вземем в ръце а не да чакаме някой да ни оправи.Самите ние можем да помогнем но предпочитаме да се вайкаме пред телевизорите или пред компютрите и да чакаме нещо да се случи е какво да се случи питам аз ?
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот southern_sun » 08 Юни 2011, 14:08

Е чува се лек шепот от страна на държавата за финансиране на лечение на няколко редки болести. Днес в медиите беше поместено изказването на Нели Нешева относно финансирането на 18 редки болести .
southern_sun

ДСБ и БСП заедно

Мнениеот tazmaniq » 12 Юли 2011, 22:09

Е това вече е подигравка на всяка цена във властта, аз вече се замислям трябва ли да гласувам или напротив не е ли все едно за кой гласуваш като всички са на кормилото и на седянка в парламента, а вие как мислите ?
Аватар
tazmaniq

Re: ДСБ и БСП заедно

Мнениеот bisertaskov » 12 Юли 2011, 22:12

Ваньо е решил да влезе пак във властта и най лесния начин е този.И аз мисля да не гласувам защото това е гавра с хората.
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот varlam » 13 Юли 2011, 18:16

Събрали се Хитлер и Сталин, да воюват против самите себе си. По-голям цинизъм от това няма...
varlam

Мнениеот Ivo Atanasov » 04 Авг 2011, 21:39

ДПС са верни коалиционни партньори на БСП. Не се учудвайте, а очаквайте още изненади от БСП. :evil:
Ivo Atanasov

"Да изчистим България"включихте ли се в кампанията ?

Мнениеот bisertaskov » 10 Авг 2011, 18:16

Да изчистим България от какво ?Има за чистене не само по улиците и сметищата, трябва да изчистим мисленето си за да няма такива кампании.И да изчистим пак ще стане същото както си е било и ще се подеме нова кампания.И така докога ?По важно е до къде ни стига културата за да се справим с проблема,имам чувството че боклука в България е най важното нещо на света.Да важно е не ме разбирайте погрешно но на друг етап от развитието ни.В тая мизерия, в която живеем няма да се изчисти лесно.
И все пак трябва да се включим в кампанията за да направим поне една крачка напред,за лошо или добро по добре да я направим.
bisertaskov

Re: "Да изчистим България"включихте ли се в кампанията ?

Мнениеот The_The_Ramone » 10 Авг 2011, 20:01

За съжаление, ако чистим напълно България, ще трябва и да я обезлюдим драстично. :lol: Забелязвал ли си, че от години по улиците на Стара Загора няма кошчета. Как си обясняваш това нещо?
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси