Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: ДСБ и БСП заедно

Мнениеот Violetta » 21 Окт 2011, 06:23

valiart написа:Не го разбирам това?! Фурнаджийски лопати. Маскари!

Чакай да видиш какво ще стане на изборите...
Violetta

Re: Здравето, Българино! в Избори 2011

Мнениеот Пума » 22 Окт 2011, 20:47

Да, там съм!!!! Разбира се, че ще отида, за да дам своя глас!
Пума

Мнениеот FramarMedia » 22 Окт 2011, 21:23

Пума написа:Да, там съм!!!! Разбира се, че ще отида, за да дам своя глас!

Стига да има кой да го вземе!
Аватар
FramarMedia
Модератор

Мнениеот geodeziq » 24 Окт 2011, 19:32

отивайте да гласувате, българиииииииииии
geodeziq

Мнениеот qproin » 24 Окт 2011, 22:40

Ivo Atanasov написа:ДПС са верни коалиционни партньори на БСП. Не се учудвайте, а очаквайте още изненади от БСП. :evil:

Тук говорим за друго май, къде го сложи това ДПС
qproin

Мнениеот qproin » 24 Окт 2011, 22:43

tazmaniq написа:Е това вече е подигравка на всяка цена във властта, аз вече се замислям трябва ли да гласувам или напротив не е ли все едно за кой гласуваш като всички са на кормилото и на седянка в парламента, а вие как мислите ?

Как седянка бе човек?!Я гледай какви магистрали имаме, каква социална и здравна политика....хахахах. Има ли значение, кой с кой влиза в коалиция- ние обикновените хора няма да ядем от баницата.
qproin

Re: Провежда ли правителството на ГЕРБ ...?

Мнениеот qproin » 24 Окт 2011, 23:29

Кое точно не ви допада? Всеки казва- зле сме, ще се мре...но нищо конкретно не виждам. Нали затова е този форум, да казваме идеите си и вижданията по въпросите, да изказваме мнението си и да бъдем активни. А доста често се натъквам на нещо от рода на "харесва ли ви- НЕ". Аз не съм фен на работата на правителството като цяло. По отношение на здравната политика там наистина е ужас, като се започне с безумните клинични пътеки, които като свършат те изритват като парцал. Да не говорим за ситуацията в която влизаш в болницата с едно заболяване, лекуват ти второ и не дай си боже си тръгваш с трето.
Но от друга страна децата до 18 години не плащат, а също и бременните жени, хронично болните и пенсионерите също не плащат реалната цена за услугата, която им се предоставя. Но тежестта на всичко това се носи от активното работещо население и затова се дразним, когато за нас няма направления или се налага да си платим повторно прегледа.
qproin

Re: Иван Славков - Батето - Лека му пръст...

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 12:45

Да, съгласен съм с теб. Велик човек, но дори и великите хора стигат до края. Сега е нашето време, трябва да се живее ;) и да се смее :lol: и дори да правиш такива срамни неща :oops: , че един ден да знаеш, че си ги направил без да усетиш загуба от това
kriskiss2001

Мнениеот Violetta » 27 Окт 2011, 19:00

kriskiss2001 написа:Да, съгласен съм с теб. Велик човек, но дори и великите хора стигат до края. Сега е нашето време, трябва да се живее ;) и да се смее :lol: и дори да правиш такива срамни неща :oops: , че един ден да знаеш, че си ги направил без да усетиш загуба от това

Ми хайде де...
Violetta

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 20:00

Violetta написа:
kriskiss2001 написа:Да, съгласен съм с теб. Велик човек, но дори и великите хора стигат до края. Сега е нашето време, трябва да се живее ;) и да се смее :lol: и дори да правиш такива срамни неща :oops: , че един ден да знаеш, че си ги направил без да усетиш загуба от това

Ми хайде де...

Да поживеем приятна и тази вечер. Какво ще кажеш ;)
kriskiss2001

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси