Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: "Африка" или "Вип Брадър" не ви ли писна ?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 30 Авг 2019, 17:24

На дистанционното на телевизора има едни копчета със стрелки за смяна на каналите. Но ако не попаднете на нищо стойностно, има и едно червено копче за спиране. След което може да си вземете някоя интересна книга, да си изтеглите от нета някой хубав филм или да си намерите друго занимание. Аз така правя. :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: Полицай прекръсти Хан Кубрат на Ханко Брат

Мнениеот tano » 30 Авг 2019, 17:32

Тъжна картинка. И става все по-зле. От 20 години насам са се заели да унищожат българското образование и ето, че вече има реални резултати. Тъй ша е тя, брат!
tano

Re: Боли ме фара! Новата болест на българина

Мнениеот Pepiuk » 30 Авг 2019, 19:20

Хората могат както да прогресират също така и да регресират в зависимост от стимулите който получават и средата която обитават.
Първата стъпка към решаването на проблемите ни е осъзнаването на гореспоменатия факт и постепенното дискриминиране на всичко което руши устойте на обществото ни.
Pepiuk

Мнениеот Михнев » 30 Авг 2019, 20:59

Pepiuk написа:Хората могат както да прогресират също така и да регресират в зависимост от стимулите който получават и средата която обитават.
Първата стъпка към решаването на проблемите ни е осъзнаването на гореспоменатия факт и постепенното дискриминиране на всичко което руши устойте на обществото ни.

Дали ще успеем? Никак не е лесно.
Михнев

Мнениеот Pepiuk » 30 Авг 2019, 21:55

Решаването на проблема се крие в образованието. Образование не само по писане и смятане а учене на децата да мислят критично и да разсъждават по
фундаментални въпроси, тогава никога няма да бъдат роби. Човечеството е имало гениални философи преди хиляди години и няма нужда да се открива нищо наново.
Pepiuk

Мнениеот Тео Чирпанлийски » 30 Авг 2019, 22:12

Pepiuk написа:Решаването на проблема се крие в образованието. Образование не само по писане и смятане а учене на децата да мислят критично и да разсъждават по
фундаментални въпроси, тогава никога няма да бъдат роби. Човечеството е имало гениални философи преди хиляди години и няма нужда да се открива нищо наново.

Как го виждате? Интересна идея, но ще можем ли да се справим?
Тео Чирпанлийски

Мнениеот Pepiuk » 30 Авг 2019, 22:32

Ще дам линк към нещо което ми привлече вниманието на скоро.
https://www.kaldata.com/forums/topic/19 ... %B0%D0%BD/
Pepiuk

Мнениеот Pepiuk » 30 Авг 2019, 22:34

Може всеки да си помисли защо е бил убит този човек от тогавашните политици.
Pepiuk

Мнениеот Михнев » 30 Авг 2019, 22:38

Сократ си е отишъл преди стотици години. Време е да помислим за сегашните герои.
Михнев

Живеем в кочината България!

Мнениеот delchev » 03 Сеп 2019, 09:45

Гледате ли новини? Аз не. Много ме дразнят! Днес сутринта по изключение пуснах телевизора за фон. Голяма грешка! Това, което видях по БТВ новините, ме вбеси. Два репортажа един след друг показаха нагледно в каква абсурдна държава живеем.
В първия жители на Перник, протестираха пред общината заради мръсния въздух, който дишат от ТЕЦ-а. От МОСВ много компетентно обясниха, че проблемът не е от ТЕЦ-а и след 4-часова проверка не са могли да установят от къде всъщност е замърсяването! Освен това праховите частици и другите вредни емисии във въздуха били в норма, т. е. замърсяване няма! Пълен абсурд и безумие! Перник да не е колкото Ню Йорк, та да не могат да установят от къде са пушеците и гадната миризма?!?
Хората им се смееха и ги питаха: Защо ви плащаме заплатите?!
Във втория репортаж шефът на АПИ - Георги Терзийски коментира връщането на отпадъците край прословутия мост на АМ „Струма“, под който горя сметището и чийто ремонт ще струва 1 800 000 лв!
А познайте от къде ще ги вземат!
Собственикът на терена предявил претенции, че складираните „материали“ са негови и от АПИ могат да ги повредят, ако ги транспортират. От кога на боклука му викаме „материали“ и как по-точно един боклук може да бъде повреден?
И водещият зададе на няколко пъти въпроса: Това не е ли абсурдно?
Ами абсурдно е, тъпо, нелогично, пълна демагогия и безобразие е!
И както се казваше в една реклама: За пари ли става въпрос? За много пари ли?

smetishte030919.jpg
smetishte030919.jpg (32.62 KiB) Прегледано 1742 пъти
delchev

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси