Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
03 Сеп 2019, 10:06
От небето ли падаш? Най-големият бизнес вече са боклуците. От чужбина не ги искат и ги махат, а ние охотно ги приемаме, защото ни плащат за това.
03 Сеп 2019, 10:10
Nikoletta написа:От небето ли падаш? Най-големият бизнес вече са боклуците. От чужбина не ги искат и ги махат, а ние охотно ги приемаме, защото ни плащат за това.
На НАС ли ни плащат? Не съм усетил... А да питам: Това по стандартите на Европейския съюз ли е и в коя нормална европейска страна биха търпели този абсурд?
11 Сеп 2019, 16:21
Айде и аз да пусна една анкета. Ще гласувате ли на Местните избори на 27 октомври, 2019 година? Няма да питам за кого и представител на коя партия е. Интересно ми е само дали ще гласувате. Ако решите, може да пишете в коментарите защо ще отидете или няма на отидете на изборите.
Аз например няма да гласувам. И ще ви кажа защо. Защото не виждам никакъв смисъл да си губя времето. Първо – няма кого да избера. Не харесвам и не подкрепям нито един от кандидатите. Второ – убеден съм, че моят глас не е важен, защото всичко е предварително решено и изманипулирано. Празната или невалидна бюлетина, която бих пуснал в случая, е без значение.
С две думи отказът ми да гласувам е моят избор на протест.
Какъв е вашият избор?
11 Сеп 2019, 16:30
Жалко, че видеоклипът вече не е активен! Щеше да ми е интересно да го видя.
11 Сеп 2019, 16:37
Това са два отделни въпроса:
Дали Северин Красимиров ли е убиецът? - може би.
Вярвате ли на МВР? - не.
11 Сеп 2019, 16:47
Сефте! Вот - мот, правителството на ГЕРБ и до сега оцеля... за сега.
11 Сеп 2019, 17:07
Не само, че ги подкрепям, но си мисля, че са единствения начин да накараме ония "горе" да ни чуят. И точно там трябва да се случват нещата - пред Народното събрание. Даже много кротко мина всичко. Недостатъчно хора се включиха тогава.
11 Сеп 2019, 17:18
Аз ще гласувам. Мисля, че това е въпрос на гражданска позиция. Дори и с празна бюлетина човек трябва да упражни правото си на глас. Иначе не правим нищо и нищо няма да се промени.
12 Сеп 2019, 16:10
Живея в София, не виждам кого и защо да подкрепя. Честно.