Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Окт 2019, 16:53
Все ми се ще да вярвам, че повечето от тях са се кандидатирали, за да направят населеното си място по-добро за живеене. Сигурно има и интереси... аз с политика не се занимавам, но мисля, че е крайно време вече да ни управляват знаещи и можещи хора. Дано най-сетне това да се случи!
08 Окт 2019, 11:41
Ми много ясно защо! Щото искат да са известни и хората да ги познават и да ги уважават. То не е само заради парите.
09 Окт 2019, 17:29
mimeto96 написа:Ми много ясно защо! Щото искат да са известни и хората да ги познават и да ги уважават. То не е само заради парите.
Може някои да са там само заради това. Не споря. Разни хора - разни идеали. Но според мен се надяват на някакви дивиденти - било от европейски проекти, било от нещо друго. А и властта винаги се услажда.
10 Окт 2019, 12:01
Естествено, че има далавера! То иначе защо куцо, кьораво и сакато ще се кандидатира? Имам чувството, че в нашия град само аз не съм кандидат за кмет!
10 Окт 2019, 17:01
marchinko73 написа:Естествено, че има далавера! То иначе защо куцо, кьораво и сакато ще се кандидатира? Имам чувството, че в нашия град само аз не съм кандидат за кмет!

Изтървал си момента, ама следващия път да си подготвен. Ще ти направим кампания във форума!
16 Окт 2019, 17:07
petyo62 написа:Ще си помисля. Но да ви задам един въпрос: Имам фаворит кандидат за кмет, но е в някаква адска коалиция на абсолютно несъвместими по възгледи партии. 2/3-ти от участниците в тази коялиция не одобрявам. Та за това се чудя. Хипотетично - вие бихте ли гласували за този човек при това положение?
Аз лично бих се замислила, колкото и да симпатизирам на човека. Кметът не управлява самосиндикално и си мисля, че решенията му до голяма степен зависят от линията на партията или коалицията, от която е излъчен.
17 Окт 2019, 16:48
petyo62 написа:Ще си помисля. Но да ви задам един въпрос: Имам фаворит кандидат за кмет, но е в някаква адска коалиция на абсолютно несъвместими по възгледи партии. 2/3-ти от участниците в тази коялиция не одобрявам. Та за това се чудя. Хипотетично - вие бихте ли гласували за този човек при това положение?
Зависи до колко се влияе от мнението на другите. Ако го познаваш добре и знаеш, че е човек, който си държи на думата, спокойно можеш да гласуваш за него. За съжаление аз още не съм решила дали ще гласувам за някого или ще пусна празна бюлетина.
22 Окт 2019, 17:33
Е, намислихте ли вече за кого да гласувате? При това многообразие няма как да не сте си избрали някого...

Аз не съм се кандидатирала, но за следващите избори ще си помисля и ще ви уведомя своевременно!
22 Окт 2019, 21:05
lyuta_chushka95 написа:Е, намислихте ли вече за кого да гласувате? При това многообразие няма как да не сте си избрали някого...

Аз не съм се кандидатирала, но за следващите избори ще си помисля и ще ви уведомя своевременно!

Отдавна съм си го намислил, ама ако беше се кандидатирала, щях да гласувам за тебе!
24 Окт 2019, 17:24
Ей това вече е абсолютна наглост! Започнаха да ми пращат на месинджъра съобщения с предизборна агитация. Това според вас позволено ли е и не е ли нарушаване на личното ми пространство?