Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще гласувате ли на Местните избори на 27 октомври?

26 Окт 2019, 20:48

Цвети Цветкова написа:Ей това вече е абсолютна наглост! Започнаха да ми пращат на месинджъра съобщения с предизборна агитация. Това според вас позволено ли е и не е ли нарушаване на личното ми пространство?

И на мен ми се случи. Обадиха ми се по телефона. Е, с тоя кандидат съветник сме познати, ама на здравей-здрасти... Дори му нямам телефона, ама той е открил моя. Ами тъпо е. До вчера може и да се подминем на улицата, пък сега - изведнъж им станахме много важни!

27 Окт 2019, 20:09

Гласувахте ли днес! Аз гласувах! Айде стискам палци избраниците ви да спечелят и да тръгнат на добре нещата във вашите градове! :wink:

28 Окт 2019, 20:17

mimeto96 написа:Гласувахте ли днес! Аз гласувах! Айде стискам палци избраниците ви да спечелят и да тръгнат на добре нещата във вашите градове! :wink:

Абе гласувах вчера и то не с празна бюлетина, както мислех първоначално, обаче моят кандидат не спечели. Другата неделя ще има балотаж, но се чудя дали да ходя... Пак стигнахме до това да избираме по-малкото зло... :sad:

01 Ное 2019, 21:21

По-малкото зло също е избор. По-добре ли ще бъде да е голямото зло? Така или иначе единият от двамата кандидати на балотажа ще бъде избран. Според мен трябва да се гласува, за да имаш правото утре да изискваш от този човек да си спази обещанията. Защото всички обещаха нещо преди изборите, нали?

04 Ное 2019, 20:23

Голямото зло, малкото зло... избрахме ги вече. След 4 години ще правим равносметката... Да ви напиша нещо смешно за подобряване на настроението:
От днес се очакват кардинални промени в Общината: фикусът от партера ще го качат във фоайето на първия етаж! :lol: :lol: :lol:

Re: Защо токова много хора се натискат за кметове и общински съветници?

13 Ное 2019, 14:35

Защото е престижно и доходоносно да си кмет или общински съветник. Да не говорим възможностите за изграждане на връзки и професионални контакти.

Re: Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

04 Дек 2019, 22:32

Има да го търсим Росен Плевнелиев, защото сравнен с Радев, той е като великан. Не много висок, но това е проблем.

Re: Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

05 Дек 2019, 10:14

victorYa написа:Има да го търсим Росен Плевнелиев, защото сравнен с Радев, той е като великан. Не много висок, но това е проблем.

Ама как да не се юрнем да го търсим? ... с лупа! :lol: Радев поне е представителен. Като го гледаш до Доналд Тръмп направо си е убавец! :wink:

Мръсният въздух ли е причината за въвеждане на екостикери или...

16 Дек 2019, 11:53

Трябва ли да повторя крилатия израз: Съсипаха я тая държава? По-точно – съсипаха го тоя народ! От данъци, такси и какво ли не щеш! Едната година сменяме документи за самоличност, другата – касовите апарати, следващата плащаме по-скъпи застраховки на колите, след това се вдига данъкът им... Няма ли свършване?! Ами няма! Новото е, че до месеци ще има и екостикери за автомобилите. Уж за по-чист въздух... Колите от клас Евро 1 и 2, които са с високи нива на замърсяване, нямало да бъдат допускани в централната част на градовете и нарушителите щели да бъдат глобявани.
Добре. Няма лошо! Само че тези стикери не са безплатни! Степента на замърсяване ще се определя в пунктовете за технически прегледи, които най-вероятно ще трябва да закупят съответната апаратура, защото до момента не разполагат с такава. После всеки собственик на МПС ще трябва отново да мине преглед, за да му лепнат стикера (цената още не е ясна, но минимумът е 40 лв.). За какво всъщност ще отидат парите на българския данъкоплатец? И дали по този начин ще се подобри качеството на въздуха в големите градове?
smog.jpg
smog.jpg (8.23 KiB) Прегледано 2411 пъти

Re: Мръсният въздух ли е причината за въвеждане на екостикери или...

16 Дек 2019, 12:07

Съмнявам се, че по този начин ще се реши проблемът... Най-вероятно става дума за поредната далавера... Между другото ясно ли е коя е фирмата, която се е заела с изпълнението на този проект? :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 55, 56, 57, 58, 59