Пиене и шофиране - алкохолните навици на българина

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Истина ли е, че българите пият алкохол всеки ден?

Мнениеот Slavena » 08 Яну 2015, 18:08

Баща ми още пие ракия и на обяд и на вечеря, въпреки че и доктора му забрани :)
Slavena

Мнениеот Kaya » 09 Яну 2015, 18:14

Май в България вече е смешно, като кажеш, че не пиеш.. нашето семейство доста подигравки е понесло. :shock:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pipilota » 09 Яну 2015, 18:25

Сега по празниците, като се напълниха спешните отделения разбрахме, че целогодишните тренировки не помагат. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 06 Фев 2015, 12:32

Mon_ton написа:Не знам защо е така, но и аз забелязвам, че яко се пие. Аз не пия алкохол, защото не ми е особено вкусен, но имам приятелки, които са още на по 25 години и пият вече всяка вечер. Не знам дали възрастово бих приела ежедневната консумация на алкохол, но такава градица ми се вижда много ниска... :roll:

Децата на по 15 пият всеки ден, ти какво очакваш за 25 години? Наистина масово се пие и не знам защо е така, какво толкова усещат като удовлетвореност и удоволствие, разбирам от време на време, разбирам да си сипеш вечер малко винце, окей, но всяка вечер да пиеш по 300 грама ракия и това да ти е ограничаването, е не знам! Аз толкова пия когато съм на излизане и ми идва много :)
Аватар
silver933

Мнениеот S_Milenska » 06 Фев 2015, 12:46

Вие пък ни изкарахте някакви убийци едва ли не като пием всеки ден, не сме алкохолици, просто това е нашето удоволствие, кое му е лошото! Аз си пийвам по малко ракия всяка вечер и се чувствам супер! :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 06 Фев 2015, 13:19

Като започнем да пием от обяд тогава ще е притеснително, макар че и сега има индивиди, които от сутринта започват на бира....
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 06 Фев 2015, 13:39

S_Milenska написа:Вие пък ни изкарахте някакви убийци едва ли не като пием всеки ден, не сме алкохолици, просто това е нашето удоволствие, кое му е лошото! Аз си пийвам по малко ракия всяка вечер и се чувствам супер! :mrgreen:

Е, то всеки сам си решава, пък и според мен възпитанието е много важно, ако вкъщи всички пият няма как ние да се научим на друго и на други да си научим децата.
Аватар
Snejna

Мнениеот Lili_pili » 11 Фев 2015, 11:22

Аз също обичам да си пийвам, но не всеки ден, а от време на време. Ако пия всеки ден дали ще изпитвам същото удоволствие :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот S_Milenska » 17 Фев 2015, 18:24

Рядко се случва да пропуснем пък ил ошо няма, сега зимата и винце има и мезета!:)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Pipilota » 18 Фев 2015, 10:34

Lili_pili написа:Аз също обичам да си пийвам, но не всеки ден, а от време на време. Ако пия всеки ден дали ще изпитвам същото удоволствие :)

Нали знаеш, апетитът идва с яденето, с пиенето е същото, пийвай всеки ден и после ни кажи, дали ти се услажда. :mrgreen: Само не казвай после, че съм те подтикнала към алкохолизъм, хиих :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже