Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.
Правила на форума
Добави отговор

Re: В какви Коледни инициативи се включвате?

07 Дек 2016, 13:54

Не се включвам в никакви. :roll: И на мен ми липсва организация,която да ме докосне. :mrgreen: Но за сметка на това жена ми всяка година успява да се включи в това плюшено мече тъй че.. тя отмива срама.

07 Дек 2016, 15:40

И аз не се включвам, ако мине някой покрай офиса давам, но сам не търся, това май е по-присъщо на жените. :roll: много съм лош.. . :darkcloud:

07 Дек 2016, 16:28

За първи път тази година няма да успея да се включа, така се случи, че сме в лошо финансово състояние и наистина няма да имам възможност. :sad:

08 Дек 2016, 11:30

Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.
Тази година ще изпращам през "Операция Плюшено мече", редовно преглеждам и TimeHeroes - там винаги се намира някаква инициатива. Освен това събирам и пластмасови капачки за "Аз вярвам и помагам". SMSите не ги броя, мислех да стана благодетел с месечни дарения, но съм доста скептична по отношение на съдбата на събраните средства.

Ако има повече доброта сред хората, всеки ден може да бъде Коледа за някого!

:xmas:

08 Дек 2016, 11:39

Гери.Габровска написа:Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.
Тази година ще изпращам през "Операция Плюшено мече", редовно преглеждам и TimeHeroes - там винаги се намира някаква инициатива. Освен това събирам и пластмасови капачки за "Аз вярвам и помагам". SMSите не ги броя, мислех да стана благодетел с месечни дарения, но съм доста скептична по отношение на съдбата на събраните средства.

Браво, че си толкова активна! Аз се включвам само по благотворителни базари, без да го обвързвам с коледата.

08 Дек 2016, 11:51

Kremiliya написа:
Гери.Габровска написа:Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.

Браво, че си толкова активна! Аз се включвам само по благотворителни базари, без да го обвързвам с коледата.

Хм, пък базарите някак ги игнорирам, не знам защо. А са страхотна идея.

08 Дек 2016, 12:00

И аз се включвам със СМС-те по коледните кампании за децата, защото публично обявяват колко пари са събрани и за какво ще ги дадат, има отчетност.

08 Дек 2016, 12:17

ramimni написа:И аз се включвам със СМС-те по коледните кампании за децата, защото публично обявяват колко пари са събрани и за какво ще ги дадат, има отчетност.

Точно това ме притеснява - колко реална е тази отчетност. От екрана много неща може да кажат, но опитът е показал, че по високите етажи хич не са безкористни. Много ми се иска да вярвам, че всяка стотинка е отишла в полза на децата.

08 Дек 2016, 12:38

Гери.Габровска написа:
Kremiliya написа:

Хм, пък базарите някак ги игнорирам, не знам защо. А са страхотна идея.

Това е при тях, че наистина парите отиват където трябва за определена кауза, защото често се водят и контролират от хора, пряко свързани с проблема!

08 Дек 2016, 13:26

В базарите и аз участвам, но те не са към коледните инициативи, макар че по Коледа и аз водена от чувството ми за добрина, дарявам повече.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10