07 Дек 2016, 13:54
07 Дек 2016, 15:40
07 Дек 2016, 16:28
08 Дек 2016, 11:30
08 Дек 2016, 11:39
Гери.Габровска написа:Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.
Тази година ще изпращам през "Операция Плюшено мече", редовно преглеждам и TimeHeroes - там винаги се намира някаква инициатива. Освен това събирам и пластмасови капачки за "Аз вярвам и помагам". SMSите не ги броя, мислех да стана благодетел с месечни дарения, но съм доста скептична по отношение на съдбата на събраните средства.
Ако има повече доброта сред хората, всеки ден може да бъде Коледа за някого!
08 Дек 2016, 11:51
Kremiliya написа:Гери.Габровска написа:Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.
Тази година ще изпращам през "Операция Плюшено мече", редовно преглеждам и TimeHeroes - там винаги се намира някаква инициатива. Освен това събирам и пластмасови капачки за "Аз вярвам и помагам". SMSите не ги броя, мислех да стана благодетел с месечни дарения, но съм доста скептична по отношение на съдбата на събраните средства.
Браво, че си толкова активна! Аз се включвам само по благотворителни базари, без да го обвързвам с коледата.
08 Дек 2016, 12:00
08 Дек 2016, 12:17
ramimni написа:И аз се включвам със СМС-те по коледните кампании за децата, защото публично обявяват колко пари са събрани и за какво ще ги дадат, има отчетност.
08 Дек 2016, 12:38
Гери.Габровска написа:Kremiliya написа:Гери.Габровска написа:Включвам се в различни инициативи, целогодишно. Внимателно преценявам къде наистина мога да бъда полезна.
Браво, че си толкова активна! Аз се включвам само по благотворителни базари, без да го обвързвам с коледата.
Хм, пък базарите някак ги игнорирам, не знам защо. А са страхотна идея.
08 Дек 2016, 13:26