Да помогнем- вашите предпочитани благотворителни кампании

Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.

Re: Аз съм бъдещето! Пази ме!

Мнениеот кора-бия » 10 Юни 2015, 15:33

Пешеходците трябва да се научат какд а вървят, влачат се по сто часа, много ги мразя, малко по-бързо не може ли слезнали на платното и заспали там, когато мога не пускам никой заминавам си по пътя не мога да ги чакам вечно на улицата.
кора-бия

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юни 2015, 17:05

Заради такива разсъждения сме стигнали до това положение и се убиваме сами по улиците, голямо чудо ще стане, ако случаайно спреш за 5 секунди, горкия ще се счупиш ли!?!?!? :evil:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот bgmoni83 » 14 Юни 2015, 21:17

За всички които се интересуват как могат да си поръчат тениски част от кампанията " Аз съм бъдещето! Пази ме!"

Съобщение от Красимира Иванова https://www.facebook.com/krasy.ivanova/ ... nref=story
"Ето, дойде времето да съобщя какво може да се направи за поръчка и закупуване на тениски "Аз съм бъдещето! Пази ме!" Ще с приемат поръчки от Моника Михайлова на лично съобщение. Тя ще записва име на поръчващия, брой и размер на тениските, телефон и адрес на офис на Еконт за доставка. За Стара Загора ще се получават лично. Доставката е за сметка на получателя. Цена на тениската - 8 лв. Размерите са по българска детска номерация - от 28 до 42. Ако се колебаете за размера, можете да влезете в един детски магазин и да се ориентирате по налични тениски там. Тениски няма да се подменят, т като ще се поръчват по заявка, специално за вас. Тениските, които ще се продават, ще бъдат само с логото на кампанията, без снимка на Паоло.
Всички тениски с образа на Паоло се раздават! Обаче имаше доста майки, които искаха да си платят тениските! На тях ще им предложа, тази сума, която бяха готови да я дадат за тениска, ако имат желание да я преведат по сметка на Иванко Тодоров! Ето къде и как... https://www.facebook.com/hopeforivanko?fref=ts Мисля че по този начин ще свършим две добри дела и ще помогнем както пряко, така и косвено за безопасността по улиците."
bgmoni83

Мнениеот Anka » 16 Юни 2015, 11:36

Добре, че сте дали връзка с тях. Бих взела, вече ще се поинтересувам по въпроса.
Аватар
Anka

Мнениеот кора-бия » 18 Юни 2015, 10:28

rabotnata pchela написа:Заради такива разсъждения сме стигнали до това положение и се убиваме сами по улиците, голямо чудо ще стане, ако случаайно спреш за 5 секунди, горкия ще се счупиш ли!?!?!? :evil:
Да, аз съм ти виновен, че вие ходите като коне с капаци, на 2 метра пешеходна ама кой ти е луд да стигне до там, ще ви се счупят краката.
кора-бия

Re: Благотворителността

Мнениеот Anka » 21 Юли 2015, 13:14

На мен рядко ми се случва да помагам, все още не мога да се похваля със сериозни лични доходи, но ако мога го правя. Скоро бяхме на кафе с приятели, дойде едни човек и показа снимка на болното му уж дете, загледах се в снимката и ми направи впечатление, че детето с афро черти. Докато осъзная, от съседните маси и сервитьорката ни казаха, че е шарлатанин. В следващия момент той дърпаше вече пакет цигари то масата! За да не е валат..
Аватар
Anka

Мнениеот silver933 » 06 Авг 2015, 09:46

Anka написа:На мен рядко ми се случва да помагам, все още не мога да се похваля със сериозни лични доходи, но ако мога го правя. Скоро бяхме на кафе с приятели, дойде едни човек и показа снимка на болното му уж дете, загледах се в снимката и ми направи впечатление, че детето с афро черти. Докато осъзная, от съседните маси и сервитьорката ни казаха, че е шарлатанин. В следващия момент той дърпаше вече пакет цигари то масата! За да не е валат..

Ужас! наистина има толкова измамници, не знам как могат със съвестта си да крадат и да мамят хората на гърба на някое дете, било то болно или здраво...
Аватар
silver933

Мнениеот Nightmare » 06 Авг 2015, 10:14

Проблемът в е съвестта на хората, просто тя си отсъства, от това идват повечето проблеми на хората в днешното общество!
Nightmare

Мнениеот Andrey » 06 Авг 2015, 10:50

Nightmare написа:Проблемът в е съвестта на хората, просто тя си отсъства, от това идват повечето проблеми на хората в днешното общество!

Ако питаш някой, то всички казват като теб, обаче всеки прави обратното, е как се получава тва не знам, уж всички сме супер добри а всъщност сме абсолютно недоразумение!
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 06 Авг 2015, 11:53

Даряването трябва да бъде от сърце, без да се търси кое е измама и кое не. Все пак ако постоянно сме мнителни може би няма да помогнем на някой, който наистина има нужда!
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Социални дейности