Да помогнем- вашите предпочитани благотворителни кампании

Болници, лекарски кабинети, аптеки, събития, безплатни прегледи, социални казуси и здравни кампании - полезна информация и мнения на пациенти!

Re: Аз съм бъдещето! Пази ме!

Мнениеот Jully » 03 Юни 2015, 10:55

rabotnata pchela, много хубав коментар! За съжаление си права, че никой не се съобразява или поне такива истории остават далечни и никой не мисли и не оценя случващото се. Позицията на майката на Паоло е толкова активна, а хората нямат грам желание да запазят бъдещето си - децата. Причината сякаш е, че всички са далечни, не се случва на нас и сякаш проблемът не съществува. :(
Аватар
Jully

Мнениеот kauda » 03 Юни 2015, 13:09

Прави сте, че проблемът е в съзнанието! Възмутително е по улиците, наглостта на шофьорите е безгранична, нагли и безочливи! Не казвам, че пешеходците спазват всички правила, но насреща им стои 1 тон машина! А за децата няма какво да говорим те наистина не знаят как да се пазят, а и не трябва. И сравнения от типа "едно време какво беше, ние как сме се пазили" _ беше, но малко бяха хората с коли, а сега на семейство по 2-3 има!
Аватар
kauda

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Юни 2015, 14:57

Мина цяла година от този инцидент, който постави началото на черна поредица - още 2 случая имаше на премазани деца, за съжаление. Явно поука никой не взема, защо ли? Толкова ли бързаме, като след няма да остане никой накрая? :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Pipilota » 03 Юни 2015, 18:32

А как мога да се сдобия с 2 такива тениски от въпросната кампания?
Иначе за случката думи нямам, за това какво сме научили също... цъкам с език и това е. Жалко е и е жалко за нас самите, че сами си убиваме най-скъпото..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 04 Юни 2015, 08:16

Pipilota написа:А как мога да се сдобия с 2 такива тениски от въпросната кампания?
Иначе за случката думи нямам, за това какво сме научили също... цъкам с език и това е. Жалко е и е жалко за нас самите, че сами си убиваме най-скъпото..

И аз искам да знам как мога да си поръчам тениски, бих се радвала, ако дъщеря ми носи такава.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Юни 2015, 16:00

Мисля, че може да се свържите с майката на Паоло по фейсбук и това е най-лесния начин. В Нейния профил беше спомената и някоя жена, която се занимава конкретно с тениските.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот miron » 10 Юни 2015, 10:11

Не знам защо хората все още не искат да се научат да се пазят един друг, нито някой пази децата, нито самите пешеходци се пазят. Тази сутрин пак го гледам един, подава глава зад един автобус на средата на улицата, далеч от пешеходната, която е на не повече от 5 метра от него!
miron

Мнениеот kauda » 10 Юни 2015, 10:58

Факт е, че никой няма никаква култура на пътя, нито шофьорите, нито пешеходците. Все пак, пешеходците са тези, които главно трябва да се пазят, като ги мързи да направят още 20 крачки да отидат на пешеходната никой не би трябвало да им е виновен!
Аватар
kauda

Мнениеот Lisica » 10 Юни 2015, 12:06

Толкова е просто - никой не цени чуждия живот, нали знаете какво правим, чукаме на дърво и си казваме добре, че не бях аз,.. обаче що да се мисли за другото семейство?!
Аватар
Lisica

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Юни 2015, 13:08

Ако всеки е поне малко отговорен няма да има такива фатални случаи, но пиенето и карането са най-малкото вече обичайни.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Здравни адреси