Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Интимна зона

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 15:43

southernsun написа:хахахах зачетох се в темата ви, много интересно мъж да поставя тампон :shock: Та нека да изкажа и аз мнението си по темата! За интимната хигиена препоръчвам Лактацид, тъй като е с млечна киселина, не нарушава естествената флора в интимната зона. Що се отнася до тампоните, вече съм се изказвала по тази тема: Твърдо За тампоните! Вредно или не удобно и хигиенично е, дори препоръчах на дъщеря си също да ги ползва особено тия на Натурела.

Точно така, който както харесва. Важното е интимната зона да е чиста и сладка.... на вкус
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 12:39

А какви средства използвате за премахване на нежеланото окосмяване. Аз използвам само кола маска, от най-обикновените, купувам си я от аптеката и съм много доволна.
qproin

Мнениеот valiart » 30 Окт 2011, 13:01

О не! С кола маска не мога, категоричо. Използвам депилатоар. Резултата е перфектен!;)
Аватар
valiart

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 13:41

valiart написа:О не! С кола маска не мога, категоричо. Използвам депилатоар. Резултата е перфектен!;)

Но пък не е ли краткораен. Депилатоар аз използвах докато бях бременна и честно казано не съм очарована. За болката при кола маската номера е да стиснеш зъби един два пъти и след това се понася.
qproin

Мнениеот valiart » 30 Окт 2011, 18:34

qproin написа:
valiart написа:О не! С кола маска не мога, категоричо. Използвам депилатоар. Резултата е перфектен!;)

Но пък не е ли краткораен. Депилатоар аз използвах докато бях бременна и честно казано не съм очарована. За болката при кола маската номера е да стиснеш зъби един два пъти и след това се понася.

Не мога да стискам зъби аз. Като ме боли, боли. Кола маска на краката, мога и да се престраша, ама на това място... О неее, ще ми остане п...на лентата като дръпна :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 20:00

valiart написа:
qproin написа:

Не мога да стискам зъби аз. Като ме боли, боли. Кола маска на краката, мога и да се престраша, ама на това място... О неее, ще ми остане п...на лентата като дръпна :lol:

хахаха, с мъжа ми паднахме от смях с твоя коментар за п....на лентата.....определено щом имаш чак такива страхове не се опитвай :lol:
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 20:04

Много сте готини и забавни и аз се усмихвам и чак се смея като чета :lol:
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 20:09

southernsun написа:хахахах зачетох се в темата ви, много интересно мъж да поставя тампон :shock: Та нека да изкажа и аз мнението си по темата! За интимната хигиена препоръчвам Лактацид, тъй като е с млечна киселина, не нарушава естествената флора в интимната зона. Що се отнася до тампоните, вече съм се изказвала по тази тема: Твърдо За тампоните! Вредно или не удобно и хигиенично е, дори препоръчах на дъщеря си също да ги ползва особено тия на Натурела.

аз да си призная, точно продуктите на Натурела нещо не ми вдъхнаха доверие, въпреки че работех във фирмата, която ги разпространява.
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 20:25

Като си работила защо не си ги опитала? Нямаше възможност сигурно
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 30 Окт 2011, 22:34

valiart написа:
qproin написа:

Аз ти казвам, не е за мен това с кола маската :lol:
Аватар
valiart

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика