27 Окт 2011, 23:03
27 Окт 2011, 23:24
28 Окт 2011, 12:59
valiart написа:Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!
28 Окт 2011, 13:45
kriskiss2001 написа:valiart написа:Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!
Валя, точно така, само с вода и малко душ гел или качествен сапун е идеалната хигиена. А и както си говорихме, друго е да има интимен аромат, поне малко, обожавам това
28 Окт 2011, 13:46
28 Окт 2011, 14:05
qproin написа:Аз си използвам интимни гелове всеки ден, нямам проблем с това....но употребата на мокри кърпи и тампони съм я свела до минимум.
28 Окт 2011, 14:46
kriskiss2001 написа:qproin написа:Аз си използвам интимни гелове всеки ден, нямам проблем с това....но употребата на мокри кърпи и тампони съм я свела до минимум.
Тампоните да, чувал съм, че не на всяка жена действат добре, чуждо тяло да е в теб, но с мокри кърпички може, антибактериални са, при спешни случаи с някой момък, може преди това малко да се употребят
28 Окт 2011, 15:17
28 Окт 2011, 15:19
qproin написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!
Валя, точно така, само с вода и малко душ гел или качествен сапун е идеалната хигиена. А и както си говорихме, друго е да има интимен аромат, поне малко, обожавам това
Дано не прозвучи малко вулгарно, но след този коментар се сещам за една мисъл- че естествен афродизиак за мъжете било жената да е космата, потна и леко миризлива....уви, аз не мисля така
28 Окт 2011, 15:36