Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: От кабеларката ме карат да плащам за вече прекратена услуга

05 Апр 2016, 16:40

Не си първата, за която чувам, че има подобен проблем. На мен не ми се е случвало, но имам доста познати, които минаха през подобно въртене на шиш. С много настояване и чак заплахи успяха да се откъснат от некоректни оператори или фирми.

06 Апр 2016, 09:19

Стават такива грешки, не знам защо всички вдигате голяма врява за подобни неща, не е като да се е получил някой съдебен казус, а сте се разбрали. Винаги има възможност да се получи разминаване на информацията и на грешки, затова трябва да се пазят документите, за да се докаже. Не е голяма драма и болка за умиране. Много често, ако са надвзели дадена сума и са взели нерегламентирано пари ги връщат, така че .. излишен драматизъм.

06 Апр 2016, 11:17

Pipilota написа:Стават такива грешки, не знам защо всички вдигате голяма врява за подобни неща, не е като да се е получил някой съдебен казус, а сте се разбрали. Винаги има възможност да се получи разминаване на информацията и на грешки, затова трябва да се пазят документите, за да се докаже. Не е голяма драма и болка за умиране. Много често, ако са надвзели дадена сума и са взели нерегламентирано пари ги връщат, така че .. излишен драматизъм.

Явно не си попадала в подобна ситуация. Това не е обикновено недоразумение, а политика на много фирми. Не може изрично да си прекратил договора си и да ти се обадят след няколко месеца, че дължиш еди какво си сума при условие, че не ползващ изобщо вече услугата!

Re: Анкета: Кой мобилен оператор предпочитате?

28 Юни 2016, 12:25

irka написа:
rabotnata pchela написа:
klara написа:По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор :-|

Аз съмна Виваком, доволна съм, но не използвам много услуги, интернет и телефон, не говоря много. Май в момента най-добрите услуги за разговори предлагат м-тел.

Много хора се оплакват от М-тел, не бих отишла при тях.

Имат много безплатни минути, но пък обхвата им не е добър. Иначе като цяло всички вече предлагат подобни оферти, защото конкуренцията е такава, че ги изравнява.

28 Юни 2016, 13:50

Преминах на Теленор и съм много доволна от услугата, която предлагат. Интернета им е бърз, а обхват има навсякъде. :)

29 Юни 2016, 10:43

Преди М-тел имаха навсякъде обхват. Като отидеш на някое по-отдалечено място или с недобро покритие, с тях винаги имаш шанс да се свържеш. С Глобул, или сегашното Теленор, не беше така. Сега не знам какво е положението, уж постоянно се стремят да подобряват услугите си всички оператори.

29 Юни 2016, 10:48

franky написа:Преди М-тел имаха навсякъде обхват. Като отидеш на някое по-отдалечено място или с недобро покритие, с тях винаги имаш шанс да се свържеш. С Глобул, или сегашното Теленор, не беше така. Сега не знам какво е положението, уж постоянно се стремят да подобряват услугите си всички оператори.

Аз бях на Мтел и много ми се губеше обхвата. Смених оператора и вече нямам този проблем. Правят телефоните с все по-малка чувствителност на тема обхват, т.е. те разчитат на силен такъв, докато едно време телефоните имаха силен обхват, а сега не са така. Мрежата, ако не се поднови, за да се подобри източника, нормално в момента да се губи.

29 Юни 2016, 12:31

На мен всички ми изглеждат еднакви, нямам предпочитания. От години съм на Теленор и съм си доволен от това, което получавам.

Re: Telenor се опитаха да ме измамят с предложение за безплатен таблет

11 Юли 2016, 18:04

За вас не знам но аз се възползвах от тази оферта и вече две седмици нямам никакъв проблем с таблета. Имам iphone 5s но смея да твърдя че таблета варви много по добре. Единствения недостък е че не мога да преместя нищо в сд картата

Re: Telenor се опитаха да ме измамят с предложение за безплатен таблет

12 Юли 2016, 09:01

Явно все нещо трябва да има, което да не е наред :smile: . Но аз не разбрах, за да вземете таблета, трябва да преподпишете нов договор с нови условия, така ли?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16