Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Най-добър мобилен оператор - търся мнения

19 Окт 2011, 00:16

Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за YETTEL! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от A1. Куп разправии и ...вече сме и двамата в YETTEL. Виваком как ви се струват?

Re: Анкета: Кой мобилен оператор предпочитате?

19 Окт 2011, 05:02

Аз имам Мтел и Виваком. Само чакам да дойде месец април и махам МЕНТЕЛ-ския телефон. По-големи бирници от тия няма.

Иначе и ВИваком не са китка, но както обикновено в България се налага да избираме по-малкото зло...

19 Окт 2011, 13:22

ГЛОБУЛ :) МТЕЛ НЕ СА КОРЕКТНИ ....ВИВАКОМ НЯМАМ НАБЛЮДЕНИЯ...

19 Окт 2011, 14:00

Как мислите, нормална тема за разговор ли са цените на мобилните услуги или просто заплатите са ниски?

19 Окт 2011, 21:07

Violetta написа:Как мислите, нормална тема за разговор ли са цените на мобилните услуги или просто заплатите са ниски?

Ами ако заплатите хич ги няма?

19 Окт 2011, 23:06

Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?

Ухааа! Това се казва сметка!? Вили, ще чакаме четвъртия оператор - в него ни е надеждата...

20 Окт 2011, 07:14

valiart написа:
Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?

Ухааа! Това се казва сметка!? Вили, ще чакаме четвъртия оператор - в него ни е надеждата...

Остави, на всичкото отгоре той не я беше изговорил. Няколко десетки разговора в роуминг, а той не е излизал в чужбина за периода.

21 Окт 2011, 16:32

Аз съм на М-тел, на добър план, имам 2000 минути към 12 приятели, имах безплатни СМС-и до скоро, правят ми и отстъпка от 5% , на 100лева са 5 лева. Доволен съм. Не говоря много, действам, затова и сметките не са ми много високи ;)

24 Окт 2011, 22:39

Сигурно има и грешки, които са по вина на операторите, но колко малоумни потребители има не е истина. Купил си селчо модерен телефон с който не знае как да работи, с "всички екстри" и жули здраво. Ама нали се сещате, че всичко се заплаща. Един колега плати огромна сметка, защото играел онлайн на някаква игра и представете си беше възмутен. Аз съм абонат на Мтел,но това е не защото ги предпочитам или пък смятам другите за по-лоши. От 10 години я имам тази карта и никога не съм имала надписана сметка.не съм била и жертва на некоректно поведение. Явно съм от малцината щастливци.

25 Окт 2011, 08:45

qproin написа:Сигурно има и грешки, които са по вина на операторите, но колко малоумни потребители има не е истина. Купил си селчо модерен телефон с който не знае как да работи, с "всички екстри" и жули здраво. Ама нали се сещате, че всичко се заплаща. Един колега плати огромна сметка, защото играел онлайн на някаква игра и представете си беше възмутен. Аз съм абонат на Мтел,но това е не защото ги предпочитам или пък смятам другите за по-лоши. От 10 години я имам тази карта и никога не съм имала надписана сметка.не съм била и жертва на некоректно поведение. Явно съм от малцината щастливци.

Скоро и аз правих рекламация и ми намалиха сметката, подадох оплакване чрез сайта.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 16