Bilqnka94 написа:Здравейте д-р Тодева, нуждая се спешно от вашият съвет. Преди около 3 седмици ми излезе от ляво едно петно на корема ( не обърнах голямо внимание, защото беше малко и мислех, че може да е реакция от нещо). С течение на времето може би преди 2 седмици забелязах, че петното започва да расте. Тъй като от скоро съм я чужбина( и все още нямам здравни осигуровки) няма как да отида на преглед, освен ако не частно, но предполагам, че няма да мога да си го позволя все още. С приятелят ми отидохме до аптеката веднага след като забелязахме, че расте показах го и ми казаха да закупя Fenihydrocort 0,25% creme( X 3 пъти на ден, а ако не отшумява до 2-3 дни трябвало да отида на лекар). Използвах го, но промяна нямаше и края на миналата седмица ми излязоха пъпки по цялото тяло( бедра, корем, гръб, шия дори на лицето имах 1) проблема е че те растат, но не се махат. Нещото на което фи оприличавам е розов лишей. Четох, че симптомите му са като на 2 фаза сифилис, обаче януари си правих Васерман във ВМА София и всичко беше на ред. Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите. Всичко хубаво и лек ден :)
Bilqnka94 написа:Да имала съм контакти, но с партньора ми, а на него нищо му няма. Получихте ли снимките ми. И има ли вероятност да е розов лишей или повече се съмнявате за друго нещо. Благодаря Ви от все сърце за отговора :) лек и успешен ден
sesilka написа:Привет!
Прилагам снимка на проблема,който имам.
Освен тези две петна,имам такива и на свивката между крака и триъгълника.
Ще се радвам ако ме опътите,как да се справя с проблема.
Поздрави!
Dr Violina Todeva написа:Bilqnka94 написа:Да имала съм контакти, но с партньора ми, а на него нищо му няма. Получихте ли снимките ми. И има ли вероятност да е розов лишей или повече се съмнявате за друго нещо. Благодаря Ви от все сърце за отговора :) лек и успешен ден
Нямам Ваши снимки!
Приложете ги отново, с текста от кореспонденцията ни!
Ако сте направили консултацията предполагам проблемът е преминал! Извинявам се за забавянето!
С уважение,
д-р Тодева
sesilka написа:На колко години сте? Имате ли кожни брадавици? Има ли някой в семейството Ви подобен проблем? Имате ли някакви заболявания?
С уважение,
д-р Тодева
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта