Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Акай бери - плодът на живота!

20 Сеп 2013, 10:43

Radoslav88 написа:Преди да си купувате акай бери, гледайте фирмата да е с GMP сертификат иначе няма гаранция, че получавате наистина качествен акай. За момента се сещам за 2 марки, които са с такъв сертификат и се продават по магазините в България - NOW FOODS, Haya Labs.

Radosla88, аз си поръчах от интернет акай на Haya Labs и трябва да ти кажа, че съм много доволна. Благодаря ти за ценния съвет ;)

Акай бери и отслабването - как ви действа?

24 Апр 2014, 14:06

Опитах се след коледните празници да смъкна някое килце - не успях, Великден мина и аз пак съм на същите килограми, НО... Сега една приятелка ми каза, че преди време нейна колежка й казала за Акай бери и по-специално за хранителната добавка Америтек, която съдържа екстракт от Акай бери и действа изключително добре в процеса на отслабване! :roll: :roll:

То като всяко друго нещо не става лесно, но имало добро действие, пиеш изключително много вода, изхвърляш токсини, съответно пишкаш много често, но пък въпреки, че на листовката пише, че намалява апетита, на тази колежката й се бил увеличил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , но пак казала, че слабеела! :o :o :o :o :o
Затова ме подтикна любопитството ми към форума! Хората обичат да преувеличават :!: , затова исках да събера повече мнения, такъв ли е наистина ефекта на Акай бери и наистина ли се слабее толкова много от него :shock: , на вас как подейства?!

Re: Акай бери и отслабването - как ви действа?

24 Апр 2014, 14:15

Много неща съм чувала за Акай бери, но че има такива магични свойства - не, т.е. може и да ги има, нооо... ще ми е интересно да чуя други мнения :!: ;)

25 Апр 2014, 13:28

Даже не го бях чувала тази добавка, но звучи добре, поне се освобождаваш от токсините! А колко време трябва да се приема?

30 Апр 2014, 09:24

Акай берито е мощен антиоксидант и нищо повече. Просто при един здравословен режим ще сваляш еднакво килограми, както с Акай бери, така и без него. По-скоро за сваляне се насочи към кофеин (200-300 мг дневно), зелено кафе (над 1000мг дневно) и евентуално йохимбин.

30 Апр 2014, 17:57

Radoslav88 написа:Акай берито е мощен антиоксидант и нищо повече. Просто при един здравословен режим ще сваляш еднакво килограми, както с Акай бери, така и без него. По-скоро за сваляне се насочи към кофеин (200-300 мг дневно), зелено кафе (над 1000мг дневно) и евентуално йохимбин.

Абе момче, защо винаги си на въпреки, не мога да те разбера, все много знаеш, апък колко от нещата си пробвал?! Моя прителка свали 6 килограма пиейка тази добавка!
Редовно чета този форум и вече много ме ядоса :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: все си наопаки!!!

07 Май 2014, 10:11

sofi_black написа:
Radoslav88 написа:Акай берито е мощен антиоксидант и нищо повече. Просто при един здравословен режим ще сваляш еднакво килограми, както с Акай бери, така и без него. По-скоро за сваляне се насочи към кофеин (200-300 мг дневно), зелено кафе (над 1000мг дневно) и евентуално йохимбин.

Абе момче, защо винаги си на въпреки, не мога да те разбера, все много знаеш, апък колко от нещата си пробвал?! Моя прителка свали 6 килограма пиейка тази добавка!
Редовно чета този форум и вече много ме ядоса :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: все си наопаки!!!

Достатъчно съм наясно с нещата, за да знам кое си заслужава и кое не. Поне се опитвам да помагам на хората да не си дават парите за глупости и да не си фантазират, че като изпият една опаковка антиоксиданти ще свалят 10 кг. за месец.
Твойта приятелка може да свали и 10кг. и ТО БЕЗ ДА ПИЕ АКАЙ, стига да знае как да се храни и тренира правилно.

07 Май 2014, 18:44

Radoslav е абсолютно прав,акай-а е нищо повече от един антиоксидант с него можеш,както да качваш,така и да сваляш килограми,това ще зависи изцяло от режима на хранене.

09 Май 2014, 11:35

Потърсих въпросната добавка (защото явно никой друг не си е направил труда за това) и при нужда бих до използвала с удоволствие, а и би имало единствено положителен ефект върху мен (дори и да не сваля кой знае колко килограми с него) и върху всеки, все пак не живеем в най-чистото място на планетата, я, всеки организъм има нужда от пречистване и извеждане на токсини!

09 Май 2014, 14:03

annydance написа:Потърсих въпросната добавка (защото явно никой друг не си е направил труда за това) и при нужда бих до използвала с удоволствие, а и би имало единствено положителен ефект върху мен (дори и да не сваля кой знае колко килограми с него) и върху всеки, все пак не живеем в най-чистото място на планетата, я, всеки организъм има нужда от пречистване и извеждане на токсини!

Милиони хора НЕ ПИЯТ акай и пак са пречистени и живи, така че не виждам нищо специално в акай берито.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4