Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Юли 2019, 20:30
Пак се мъчат да правят пари от една човешка история.
09 Юли 2019, 20:32
И Калин Вельов така остаря...
09 Юли 2019, 20:34
То хора няма, а тук кръв събират. Жалко.
31 Юли 2019, 21:30
Много слаби бяха албумите с него, честно. Някакси винаги остана в сянката на Брус Дикинсън.
23 Авг 2019, 11:29
Страхотни са! Една от най-любимите ми български групи. Незабравими песни!
23 Авг 2019, 13:25
Имам опасения, че племенникът ми употребява наркотици. Не съм запозната със симптомите и как да ги откривам, но момчето често ми изглежда неадекватно. Попаднах на този сайт във форума. Дали ще ми е от полза? Не искам да плаша сестра ми, но нещо трябва да се направи по въпроса. Какво ще ме посъветвате?
26 Авг 2019, 10:01
Гледах ги преди 2 години в София. Уникален балет, страхотно шоу! Надявам се скоро отново да направят турне в България и този път да не е само в София и Варна. Заслужава си повече хора да се насладят на тяхното изпълнение.
27 Авг 2019, 13:28
Инициативата е много хубава, но въпросът ми е трябва ли антиспин кампаниите да се фокусират само върху определени дата? Според мен проблемът е много сериозен и трябва да му се отделя внимание много по-често. Борбата срещу ХИВ/СПИН е също толкова важна, както и срещу зависимостите от алкохол, наркотици или медикаменти. Животът наистина е безценен и е необходимо да полагаме повече усилия в борбата с явленията, които го застрашават.
27 Авг 2019, 14:51
Еха! Това е за наистина разкрепостени хора. Чудя се какво ли ще каже моят, ако му предложа да идем на такъв бал? Може да се окаже освежаващо за интимния ни живот...

Пише, че провокира сексуални фантазии... не, че аз се нуждая от подобни провокации, но трябва да се провери!
27 Авг 2019, 15:39
"ФСБ", заедно с "Фактор", "Диана Експрес", "Щурците" и "Сигнал" са сред любимите ми български групи. Спомням си, че като малка въздишах по Иван Лечев. Той и сега е голям симпатяга!
Не зная какво е мнението ви за съвременната българска рок музика, но аз като че ли не мога да открия група, която наистина да ми харесва.